DSC_0001.jpg

Tällä viikolla on ollut kylmää kuin talvella.. Esim. nyt naputellessa, talon sisälämpötila on 14 astetta, paitsi makuuhuoneessa, missä laitoin taas sähköpatterin päälle heti duunista tultuani, joten nukkumaan mennessä on varmasti ainakin 17 astetta. (Viime yönä unohdin lisäksi "hotbotin" - alla - päälle muutamaksi tunniksi, kun nukahdin, ja heräsin trooppiseen 21 asteeseen..)

IMG_20151014_045018.jpg

Kai se on tilattava pian kerosiinia..

Katselin kerosiinisysteemiä talon takana, ja kun siinä on sellainen oma pieni "savupiippunsa", josta menee hukkalämpöä pihalle, niin mietin jos rakentaisi kissatarhamateriaalien jämistä pienen puukehikon, jonka ylle voisi asentaa ulkokissoille suojan, ja sitten johtaa sen hukkalämmön sinne kehikkoon, niin että se toisi hiukan lämpöä sinne ulkokissasuojaan.. Mulla olisi just tarpeeksi materiaalia kehikkoon, tarvitsen vaan jonkun ison muovilaatikon, josta customoida sen suojan - vuokraemäntä mainitsi, että hänellä on olkia laatikon pohjalle, sitten kun hommaan laatikon =)

1-DSC_0002.jpg

Keskiviikkoaamuna ihmettelin, kun pikkukisu oli yksin patiolla - emonsa on niin suojeleva, että vaikutti oudolta. Kun sitten menin viemään heille ruokaa, kuulin tarhasta miukumista - emo oli jäänyt jumiin kissatarhaan! Oli mennyt sinne kattoverkossa olleen aukon kautta, tutkimaan roskapussia, joka on tarhassa, kun ulkoroskis on ihan täynnä, ja se tyhjennetään vasta ensi tiistaina.. Ajattelin ettei kukaan repisi pussia, jos laittaisin sen kissatarhaan, mutta Little Mami oli sitten kuitenkin mennyt sinne! Onneksi huomasin - uskoisin kisun kyllä pystyneen paniikkirepimään verkkoa, jos olisi joutunut omin keinoin hoitamaan itsensä sieltä pois, mutta mielummin tietysti ihan oven kautta..

Korjasin sen kattoaukon, ennenkuin menin duuniin. Verkko on kestänyt hyvin, mutta nippusiteet eivät tunnu kestävän kovin pitkään, eli niitä on uusittava, ettei verkkoon tule aukkoja.. On kai ostettava joskus siimaa ja ommeltava ne verkot umpeen.

DSC_0004.jpg

Duunissa on nyt jopa entistä enemmän tekemistä, kun muita ei tunnu enää pahemmin kiinnostavan.. Työnvälttelijä oli tiistaina "sairaana" (siis heti seuraavana päivänä, kun meille oli kerrottu teamin loppuvan suunniteltua aiemmin), ja keskiviikkona toinen iltavuorolainen oli "sairaana" (suunnitteli jo edellisiltana olevansa mahd. "sairaana" seuraavana päivänä), eli keskiviikkona olin 7 tuntia yksin, ja duunia oli niin paljon, etten mitenkään ehtinyt tehdä kaikkea, kun olen kuitenkin vaan yksi ihminen. Piti delegoida hommia toisaalle Eurooppaan (missä kohtapian tekevät muutenkin meiltä perityt hommat), ja yksi neljästä jokailtaisesta listastani jäi kokonaan koskematta, mutta laitoin sen aamuvuorolaisille emailitse, ja kopioin pomolle ja listan lähettäjälle, niin näkevät ettei oltu kuitenkaan jätetty ihan huomioitta.. Aamuvuorolaiset tod.näk. kuitenkin jättävät koskematta, ja seuraava lista on sitten taas pidempi, jne..

Meillä oli vuoronperään privakeskustelut HR-ihmisen kanssa, ja lupasin päivittää viikonloppuna CV:ni, niin että hän voi sitten ensi viikolla hoitaa jonkun rekryihmisen paikalle. Ainakin mulla on meidän teamista paras record (ei tule mieleen suomeksi) - olen 19 kuukauden aikana ollut vain viikon poissa, ja siitäkin oli lekurin todistus.. vain yksi myöhästyminen, kun auton rengas puhkesi matkalla duuniin.. täydellinen laatutulos.. eniten tehtyjä duuneja.. toinen kieli.. Pitää vaan toivoa, että jostain toisesta teamista löytyisi paikka, mutta plaraan toki varmuuden vuoksi muitakin paikkoja.

IMG_20151015_014141.jpg

Tein sekalaisen aterian, missä oli oman puutarhan papuja, naapurin kanojen munia, lounaskanapalan jämät, perunoita, yms.. Hyvää oli =)

IMG_20151013_131506.jpg

Kotinetti ei toimi vieläkään, mutta onneksi puhelindata toimii - paitsi sunnuntai-iltana ei toiminut, kun tulin Bray'sta. Oli niin sankka sumu. Naapurin pihavalo ja oma talo tekivät varjon taivaalle - siis siihen sumuun.. Ja kun menin patiolle, ilma tuntui märältä - ei satanut, mutta se sumu oli niin paksua..

Nyt nukkumaan, niin kissatkin voivat seurata nauttimaan makuuhuoneen lämmöstä