Aika lentää ihan huomaamatta - kuvittelin esim. jättäneeni minisaittini hiukan hunningolle joskus syksyllä.. mutta se olikin raukka lojunut ilman päivityksiä jo reilusti yli puoli vuotta! Oli siis aika lisätä hiukan ns. uutta materiaalia - tästä sinne.. Varsinkin Stello Blogia seuraavat ovat tosin jo nähneet melkein kaiken nyt lisätyn, mutta ekaa kertaa julkaisin esim. ohjeet pienen toimistotuolin tekoa varten. Suomeksihan ne olivat jo taannoin Suomen nukkeyhdistyksen jäsenlehdessä - sekin artikkeli tulee jossain vaiheessa minisaitilleni, mutta toistaiseksi tarjolla on englanninkielinen versio ohjeista. (Suomeksi kirjoitetut ohjeet ovat muuten paremmat, koska mainitsin myös vaihtoehtomateriaaleja, tarkempia mittoja, yms.)
Lisäsin sinne hiukan Google-mainoksiakin. En ole yleensä mainosten ystävä netissä, mutta olen hiukan ihastunut Google-tekstimainoksiin, koska sitä kautta tulee joskus löydettyä kiinnostavia saitteja. Aluksi tosin banneri esitti Mini-automainoksia, ja yllättäen havaitsin, ettei mainoksia voi ainakaan toistaiseksi filtteröidä keyword-periaatteella! Harkitsin jo koko bannerin poistamista, mutta onneksi ne mainokset muuttuivatkin pian nukkekotisuuntaisemmiksi..
Uutta materiaalia on kyllä enemmänkin, osaa en ole vielä laittanut nettiin ollenkaan, mutta en nyt viitsi kerralla koko virtuaalipinoa laittaa..