1-Fullscreen%20capture%2022102016%201542

Olin saada paskahalvauksen, kun avasin eilen blogini, ja normaali taustakuvani oli korvattu kirkuvilla mainoksilla, jotka tekivät blogin lukemisesta melko mahdotonta!

Blogiin on viime aikoina muutenkin ilmestynyt otsikon yllä olevia, usein melkein koko ruudun kokoisia ja ärsyttäviä mainosbannereita, mutta ne ovat yleensä kadonneet joko sivun uudelleenlatauksen, tai saitille kirjautumisen yhteydessä.

1-Fullscreen%20capture%2022102016%201556

Kirjauduin saitille, ja tosiaan, blogini näyttikin sitten taas normaalilta.

MUTTA...

Tuo ei ole tarpeeksi, vaan haluan blogini näyttävän normaalilta kenelle tahansa lukijalle, riippumatta siitä, onko hän Vuodatus.netin jäsen, vaiko ei (ja onko kirjautuneena saitille, vaiko ei).

Menin antamaan palautetta Vuodatus.netin Facebook-sivulle, mutta he eivät ole vastanneet sinne jätettyihin (saati muihinkaan) kommentteihin ainakaan kahteen vuoteen.

Rohea osti aikanaan Vuodatus.netin, missä oli ollut sitä ennen paljon teknisiä ongelmia.. He muuttivat systeemiä aika radikaalisti, eikä uudessa versiossa ollut enää mahdollista esim. liittää tekstiin videoita, ja nuo navigointipalkkien vaihtoehdotkin kapenivat hurjasti aiemmista, mutta ainakin blogialusta oli taas toimiva, ja uusi ylläpito vastaili aktiivisesti palautteeseen, heillä tuntui olevan suunnitelmia saittia varten, yms..

Vaan sitten lopettivat kuin seinään, eikä heitä tunnu nykyisin kiinnostavan ollenkaan koko Vuodatus.

Olisi toivottavaa, että edes myisivät saitin jollekin jota kiinnostaa.

Olen blogittanut Vuodatuksessa melko aktiivisesti jo yli kymmenen vuotta, ja haluaisin jatkossakin blogittaa samassa osoitteessa, mutta jos ei-toivotut mainokset alkavat raiskata blogin ulkoasua ja vaikeuttaa sen lukemista, joudun kyllä muuttamaan suomenkielisen bloginikin Bloggerin puolelle.