DSCN9424.jpg    DSCN9427.jpg

Kun olin tiistaina (ts. keskiviikon puolella) kotimatkalla, niin kotiportin kohdalla meni auton "check engine" merkkivalo päälle - en muista suomeksi, mutta siis autossa on jotain korjattavaa..

Kun en voinut kuitenkaan just sinä yönä mennä heti kotiin päästyäni nukkumaan, niin en sitten aamulla jaksanut herätä aikaisin, rimpaistakseni korjaamolle, saati ajaakseni oikein paikan päälle, vaikka teoriassa olisin ehtinyt ennen duuniin menoa, kun aloitan vasta iltapäivällä.

Keskiviikkona ajoin varmuuden vuoksi hiukan vähemmän ylinopeutta - valo pysyi päällä, mutta auto toimi ihan normaalisti.

Torstaina pysähdyin bensikselle ostamaan kissanhiekkaa, leipää, ja kanapaloja lounaaksi (heh, vain viimeksi mainitut lounaaksi..). Kun starttasin Esmeraldan, merkkivalo ei enää jäänytkään päälle, eikä ole sittemmin ollut päällä kuin sen tavishetken verran.

Otin kuitenkin varmuuden vuoksi maanantaiksi lomapäivän, ja buukkasin Esmeraldan lähikorjaamolle. Vuosihuolto oli joka tapauksessa jo hiukan myöhässä, joten hoitunee samalla. (Se on sellainen pieni ja aito korjaamo, missä ei ole hienoa odotushuonetta, kahvimasiinaa, saati edes tietokonetta, vaan tosi riisuttu toimisto, missä on pöytä, tuoli ja lankapuhelin.)

Toivottavasti ei vaadi isompaa remppaa..

DSCN9423.jpg    DSCN9422.jpg

Keskiviikkoaamuna (tai no, iltapäivää se jo oli, mutta mulle "aamu") olin just lähdössä duuniin, kun vuokraisäntä oli trimmaamassa pihapuita. Jouduin hiukan odottelemaan portilla, kun hän oli fiksusti pinonnut puutarhurointiroinaa siihen portin eteen..

Heidän sivuovensa oli auki (se on sisäpihan puolella), ja se uusi dobermanni ryntäsi heti luokseni, hautasi taas naamansa syliini, ja nautti rapsuttelusta =D Kyykistyin koiran tasolle, ja koira nuoli naamaani =D Vuokraisäntä seurasi huvittuneena, ja totesi että kys. koira ei ole yhtä tuttavallinen ihan kenen tahansa kanssa.

Mulla tosiaan synkkasi heti sen koiran kanssa, kun ekat pari kertaa tavattiin iltamyöhäisellä pihalla, kun olin tulossa kotiin, ja koira juoksenteli itsekseen siinä pihalla (=sivuovi auki, koiria varten). Jos mulla ei olisi kissoja, voisin hyvinkin adoptoida kys. koiran. Tosin toivon, että he pitävät dobermannin - harkitsevat kyllä vakavasti, kun koira on tosiaan niin ihana..

Siinä dobermannia rapsutellessani, se hermostuneempi rottweiler haukkui vieressä tauotta. On kova haukkumaan, mutta on kyllä kerran myös nuollut kaulaani, kun olin kyykyssä hänen tasollaan =)

DSCN9425.jpg

Juteltiin duunissa ahkeran sotkijan kanssa (joka kuitenkin on tässä vaiheessa teamimme kokeneimpia jäseniä, kun meiltä lähti niin paljon porukkaa, ja tilalle tuli kerralla runsaasti ihan uutta porukkaa), kun olimme molemmat havainneet, että yksi uusi heppu on nyt alkanut suodattaa meille annettuja duuneja.. Se uusi heppu nimittäin on aina aamuvuorossa, ja tekee tietyt duunilistat, joista jokainen saa osansa.

Koska minä ja ahkera sotkija olemme aina iltavuoroissa, meillä on tietyt omat hommamme, jotka tulevat vasta illalla, eli aamuvuorolaiset eivät voisi tehdä niitä ollenkaan. Em. hommia on toisinaan paljon, ja toisinaan vähemmän. Silloin kun on vähemmän, meille jää paljon aikaa muihin hommiin, ja yleensä käydään läpi niitä listoja, ja tehdään sellaisia hommia, mitä aiempien vuorojen ihmiset eivät ole ehtineet tehdä.

Olemme molemmat ahkeria, ja itse lopetin lounastaukojen pitämisen jo aikaa sitten. Lisäksi, meillä on huomattavasti enemmän kokemusta ja rutiinia teamin hommiin, joten seurauksena on sitten huomattavasti suuremmat numerot viikkotilastoissa, kuin muilla teamilaisilla.

Niin tuo em. nyyppä, joka itse on laiskahko, on nyt sitten ilmeisesti keksinyt, että hän haluaa näyttää viikkotilastoissa paremmalta, mutta sen sijaan että tekisi ahkerammin duunia, hän on alkanut suodattaa niitä listoja, valiten itselleen (ja mahd. parille muulle nyypälle) nopeimmat hommat, ja antaen meille kokeneemmille vain hitaampia hommia, sekä antaen meille vain ja ainoastaan omat hommamme, eikä koko teamin listaa (josta siis voisimme tehdä jämähommia, jos on muuten hiljainen ilta)..

Tuosta on siis potentiaalisena seurauksena se, että jos on hiljainen ilta, niin me iltavuorolaiset voimme vain istua ja pyöritellä peukaloitamme, kun ei ole vaihtoehtoisia hommia tehtävänä.

Seuraamme tilannetta, kokoamme todistusaineistoa, ja jos homma jatkuu, kys. nyypälle tulee ongelmia..

Vituttaa, että jollakin on sellainen asenne, ettei viitsisi tehdä ahkerammin duunia, mutta haluaa silti näyttää tilastollisesti paremmalta, joten kuvittelee voivansa sabotoida itseään kokeneempien ja ahkerampien ihmisten tuloksia huomaamatta. Ei tule onnistumaan.

DSCN9430.jpg

Yllä olevasta kuvasta näkee, millaiseksi viidakoksi talon takana oleva pelto on kasvanut =)

DSCN9426.jpg

DSCN9428.jpg    1-cert.jpg

Sain duunissa uuden laminaatin =D Läpäisin siis sen koulutuksen, hommaan jota olen tehnyt jo muutamia viikkoja. Aiemmista koulutuksista olen saanut 100% tulokset, mutta tästä "vain" 90%, joka oli kuitenkin kuulemma tosi hyvä tulos - kukaan ei ole saanut 100% tulosta. Se testi ei ollut mulle kovin relevantti, kun ihan kaikki materiaali oli erilaista kuin mitä itse teen, mutta.. uusi laminaatti! =D

En mene tulevana viikonloppuna Bray'hin, kun haluan ensin tarkistuttaa auton ennenkuin lähden huristelemaan 160km/h motarille. Olisi aika painajainen saada joku moottorivika keskellä motaria - enkä vaan pysty ajamaan mummovauhtia.

Hups. 4:40 aamulla.. Menen nukkumaan.