Trip to Kilrane (Bray Head) Trip to Kilrane (Glen of the Downs)

Perjantaina lahdettiin alkuillasta ajamaan kohti Kilranea (Co. Wexford), mista oli tarkoitus hakea perakarry, vai miksi niita kutsutaan.. Siis ihan sellainen kevyt, missa ei ole edes mitaan laitoja, vaan sita kaytetaan vain moottoripyoran kuljetukseen (muuten menisi tietty ajamalla, mutta jos moottoripyoraa ei ole rekisteroity, niin silla ei voi ajaa julkisilla teilla).
Tuossa ekassa kuvassa rapsy ihan tuosta Bray Seafrontilta - ajattelin kuvata Bray Head'in, kun se on viela gorse-puskista keltaisena.. Saattavat nimittain taas polttaa nuo gorse-pensaat (ai miksi? no sen takia, etteivat ne syttyisi palamaan!! Lol..) ... Toisessa kuvassa rakastamani nakyma N11-tielta, eli kun tullaan Bray'n suunnasta Glen of the Downs'iin, ja just tuossa kohtaa nayttaa kuin ajettaisiin suoraan pain viidakkoa =D Turisteille muuten vinkkina: jos satutte nimenomaan suunnistamaan kohti Glen of the Downs'ia, niin sinne parkkipaikalle kaannytaan melko pian tuon kuvassa olevan mutkan jalkeen - sita ei ole oikeastaan mitenkaan merkitty tienvarteen, ainakaan niin etta paikkaa tuntematon ehtisi enaa siina vaiheessa kaantya sinne, joten kannattaa jo tassa vaiheessa pysytella vasemmalla kaistalla (parkkikselle vieva lyhyt tie on siis myos vasemmalla) ja olla silma tarkkana..

Trip to Kilrane

Etelaa kohti ajaessa huomaa pian, etta maisemat ovat siella pain loivempia kuin esim. Wicklow'n ja Dublinin vuoristo. Kaikenlaisia nyppyloita on siellakin matkan varrella, mutta ovat muodoiltaan pyoreampia.

Trip to Kilrane Trip to Kilrane (Ferns?)

Tama pikamatka oli mulle suurelta osin uutta maisemaa, koska en ollut ennen kaynyt Wexfordissa pain. Olen kerran kaynyt Waterfordissa (VUOSIA sitten), mutta sinnekin tuli mentya eri reittia.. Ferns vaikutti kivalta paikalta..

Trip to Kilrane (Enniscorthy) Trip to Kilrane (Enniscorthy)

...Enniscorthy puolestaan vaikutti ihan kammottavalta - ankea ja harmaa, ahdistava.. Tosin nakyi siella olevan ainakin yksi viihtyisan nakoinen pub, joten ehka olisi reilua kayda siella joskus tallustelemassa vahan ympariinsa, eika muodostaa mielikuvaa pelkan pikaisen lapiajon perusteella.

Trip to Kilrane Trip to Kilrane

Tassa valissa sitten saavuimme perille ja Daniel osti sen perakarryn.. Myyjalla oli autotalli taynna upeita vanhoja moottoripyoria (3 x Indian, joista yksi osina, yksi H-D, yksi Suzuki, ja pari muuta), joista sain ottaa kuviakin, mutta ymmarrettavista syista, han toivoi ettei niita kuvia laitettaisi nettiin.

Coming home from Kilrane Coming home from Kilrane

Paluumatkalla yritin sitten rapsia juttuja, joita en ehtinyt menomatkalla rapsia, mutta vilahtelivat niin nopeasti ohi, etta tuloksena on aika surkeita otoksia..

Coming home from Kilrane Coming home from Kilrane

Coming home from Kilrane (Enniscorthy?) Coming home from Kilrane (Enniscorthy)

Enniscorthy ei nayttanyt ihan yhta kamalalta, kun sita lahestyi etelasta pain (ylla)..

Coming home from Kilrane (Ferns) Coming home from Kilrane (Ferns)

Meilla oli alunperin tarkoituksena pysahtya vaikka Wexfordissa syomaan, mutta jo menomatkalla tuli mieleen, etta meillahan ei ollut siihen perakarryyn valoja (tai edes heijastinteippia, tms.), joten olikin sitten kiirehdittava takaisin kotiin, kilpaa laskevan auringon kanssa.. Koska olimme kuitenkin nalkaisia, ja Danielin on lisaksi pidettava sokeriarvot tasapainossa, niin pysahdyimme Fernsissa (ylla) bensikselle, jossa oli myos Londis -kauppa.

Coming home from Kilrane (Ferns) Coming home from Kilrane

Londisista oli valitettavasti voileivat loppu, eika heilla ollut tavisleipaakaan, joten paivan paaruuaksi paatyi sitten italialaisittain maustettuja suolakekseja, kinkkua ja juustoa. Maistui kylla hyvin!

Coming home from Kilrane

Oltiin kotona tarkalleen 9:20pm, ja hihiteltiin kolisevalle perakarrylle.. Sen ramppi nimittain oli vain parilla nippusiteella kiinni, joten metalli metallia vasten ja kuoppaiset pikkutiet.. (Toki paatiet ovat hyvassa kunnossa, mutta muuten taalla on todella kuoppaisia teita!)