1. Mikä olisi mielestäsi sinulle se paras joululahja?
Lahjakortti paikalliseen askartelukauppaan =D
2. Entä mikä on se se lahja jonka (/ne lahjat jotka) tulet oikeasti saamaan?
Kerron sitten joulun jälkeen. Miten mä ennen joulua voisin tietää?!?
3. Mikä antamistasi lahjoista tulee aiheuttamaan suurimman tunteenpurkauksen saajassaan?
Toivottavasti yksi juttu, jota en ole vielä tehnyt.. Siis toivon, että ehdin edes tehdä sen jouluksi! Ts. mehän lähdetään jo perjantaiaamuna kohti Suomea, eli sitä ennen pitäisi saada puuhattua..
4. Tuleeko joulupöytään perinteiset kinkku + laatikot vai jotain vaihtoehtoista?
Tottakai kinkku on oltava, ja sitä ennen graavilohta ja mätiä.. Laatikoita myös. Joka toinen joulu ei saa laatikoita, kun ollaan Irlannissa (ja olen liian laiska kokkaamaan sellaisia itse), mutta nyt on taas Suomi-joulu, eli laatikoitakin on pöydässä. Tullaan uudenvuodenaattona kotiin, ja kalkkuna odottelee meitä lihakaupassa samaisena päivänä.. Jos oltaisiin joulu kotona, niin meillä olisi sekä kalkkuna että kinkku, joista jälkimmäinen valmistettaisiin suomalaisittain (eli toisin kuin perinteinen irlantilainen joulukinkku, joka on pienempi ja keitetty). Ohessa olisi sitten perunoita, ruusukaalia ja sellerivalkokastiketta.
5. Vaan mitäs luulet, tuleeko joulusta valkoinen vai musta?
Toivottavasti musta, ellen sitten satu löytämään kallokeliturvallisia nilkkasaappaita.. Vanhat suomalaiset talvimononi ovat rikki, ja muilla kengillä menisi luita rikki liukkaalla kelillä..
(via)