DSCN5412-normal.jpg    DSCN5414-normal.jpg

Tästä nyt on jo aikaa, mutta blogitan muistiin itselleni, kun tuli räpsittyä kuviakin. R teki taas läksyt vauhdilla - hyvä kun ehdin pikaisesti tarkistaa ennenkuin kirjat olivat jo takaisin repussa! =)

DSCN5413-normal.jpg

Olin poikennut koulun lähellä olevaan askartelukauppaan, kun olin taas ajoissa liikkeellä. Budjetti riitti hymiöhelmipussiin, ja pieneen muovailuvahapakettiin.

Heti kun R ehti koulun ovesta ulos, hän kysyi oliko mulla mitään askartelumateriaaleja sille päivälle! =D Sanoin käyneeni just ostamassa jotain, ja hän halusi heti siinä koulun pihalla nähdä ostokset. Hihkui sitten onnessaan, ja sanoi rakastavansa muovailuvahaa! Halusi kantaa askarteluostokset =)

IMG_20140310_144838-normal.jpg

R on reipas, eikä ujostele sanoa, jos on jotain asiaa - kuten vaikka vessahätä. Koululta kävellessämme, hän kysyi, voisimmeko kävellä nopeasti, kun hänellä oli kiire vessaan. Onneksi satuimme juuri olemaan kirjaston lähellä (ja olin suunnitellut pikaista kaupassakäyntiä matkan varrella), joten kysyin haluaisiko hän käydä kirjaston vessassa. Se sopi, ja saimme isoon ja raskaaseen ketjuun kiinnitetyn vessan avaimen mukaamme - otin tuon ylläolevan kuvan vessakomeron ovelta, kun odottelin siinä. Itse vessa oli kivan komeron perällä, missä oli siis vielä toinen ovi.

Kun R oli valmis, piti vielä odotella yhden pikkupojan vessassakäyntiä, että saimme hänen jälkeensä laitettua oven takaisin lukkoon. Esittelin R:lle raskasta avainketjua, ja hän kysyi saisiko ripustaa avaimen takaisin koukkuunsa, kun olimme lähdössä =D Lapset löytävät huvia kaikenlaisista pikkuasioista!

Pääsimme sitten käymään kaupassakin, kun tuli hoidettua se vessakäynti.

DSCN5415-normal.jpg    DSCN5418-normal.jpg

Läksyistä mainitsinkin jo, ja niiden jälkeen puuhasimme muovailuvahajuttuja. R teki kivan kukkasen, jossa on kelttivaikutteita =D

DSCN5416-normal.jpg    DSCN5423-normal.jpg

Tein autoilevan hepun, ja R pyysi tekemään itselleen samanlaisen - tosin hänen valitsemillaan väreillä =)

DSCN5425-normal.jpg

R teki shoppailevan tytön, jolla taisi olla pari kurkkua korissa =D

DSCN5424-normal.jpg    DSCN5427-normal.jpg