Oimouttahere oli toissayona ja eilen vahan vaisu, ja ajoittain vaikutti hiukan arastelevan toista takajalkaansa, joten viskasin elainlekuri-Petelle emailia. Han sitten rimpaisi takaisin, ja sanoi tulevansa kaymaan kotimatkalla. Heilla oli kuitenkin hyvin kiireinen paiva ja paljon tapaturmajuttuja, joten han lopulta unohti piipahtaa, ja sain aamulla tekstarin, jossa han tarjoutui tulemaan tanaan aamupaivalla. Olin kuitenkin itse viela sen verran vasynyt (nimim. nukkumaan aamuseitsemalta..), etta ehdotin iltapaivaa tai iltaa, joten han poikkesi meille sitten illalla kotimatkallaan.
Oimo on ollut tanaan jo selvasti pirteampi, ja ruoka on maistunut, eli harkitsin jo soittavani Petelle, ettei tarvitsekaan tulla, mutta paatin kuitenkin etta ainakin itsellani on parempi olo, jos joku ammattilainen on tarkistanut kissan voinnin.
Potilas oli ullakolla nukkumassa, kun lekuri saapui, eli kavin herattamassa ja houkuttelin sitten poikaa alas.. Tovin tuijotettuaan uneliaasti ja venyteltyaan, Oimo suvaitsikin kavuta tikkaat alas, ja seurasi mua sitten portaita alas ja keittioon. Koppasin kisun syliin, ja annoin hanet lekurin tutkittavaksi. Paadyimme kayttamaan olohuoneen poytaa tutkimusalustana. Mina pitelin Oimoa paikoillaan ja lekuri tutki takajalat. Oikea polvi vaikutti hiukan aralta, mutta onneksi ei ollut mitaan sen kummempaa. Puremajalkiakaan ei loytynyt, mutta Oimo sai viiden paivan antibioottikuurin, ihan silta varalta etta joku toinen kissa on vaikka sattunut puraisemaan tapellessa, tms.
Toivottavasti Oimo popsii nuo pillerinsa kiltisti ruuan kanssa - han on yleensa aika hyva ottamaan laakkeita. Huomaa ne kylla ruuan joukossa, mutta syo ne silti, kun muistaa etta niiden seurauksena on parempi olo. ([defensive]Jos joku nyt tuntee tarvetta postittaa kyynista kommenttia, niin ei mita ilmeisimmin tunne kissoja ollenkaan, eika muutenkaan tieda mistaan mitaan, eli voi saman tien jattaa sen kyynisen kommenttinsa postittamatta - nih.[/defensive]) Thatsit puolestaan nirsoilee muutenkin ruuan kanssa, saati jos se tarjotaan laakkeen kera, mutta onneksi han ei talla kertaa olekaan laakekuurilla.