H:lla oli tanaan helpot matikan laksyt - sivulla oli palkkien avulla esitettyja numeroita, ja niiden alle piti vain kirjoittaa se palkkien esittama numero! Vastaavia tehtavia oli toisen luokan kirjoissakin, eli olin yllattynyt, etta niita oli nyt taas..
Tanaan ei ollut lukutehtavia, vaan pari sivua kysymyksia eilen luettuun tarinaan perustuen. Yksi tehtavista oli sen verran outo, etten itsekaan ollut varma vastasimmeko kaikkiin oikein! :O Siis laatikossa oli sanoja, joista piti valita se oikea vastaukseksi tarinan pohjalta esitettyihin kysymyksiin, mutta ne kaikki kysymykset viittasivat asioihin, jotka eivat suoranaisesti tapahtuneet, vaan joihin ehka hitusen viitattiin rivien valissa. Niinpa vastauksia varten joutui tekemaan aivan liikaa omia paatelmiaan, ja ne annetut sanatkin olivat mielestani aika huonoja valintoja yleensa.
Sitten piti taas kirjoittaa viisi lausetta, joissa kaytettiin eilisesta monisteesta tiettyja sanoja. H keksi itse lauseet, ja mina vain vahan korjailin niita.
D:n keskimmainen veljentytto tuli kylailemaan, kun H oli viela taalla. Tosin olimme H:n kanssa siina vaiheessa jo virtuaalinukkien parissa. F jutteli anopin kanssa, ja mina lahdin sitten saattamaan H:a kotiin. Poikkesimme matkalla kiinalaiskauppaan, josta H halusi ostaa Milo-tolkin, mutta kun Milo oli loppu, han osti perunalastuja. Kotitalonsa edustalla han sitten esitteli mulle pienta puutarhaansa, eli ryhmaa pienia kukkapurkkeja, joista suurimmassa kasvoi papuja ja pienemmissa sekalaisia kukkia. Purkit ovat meilta kotoisin, kun istutimme niita hanen koulusta saamiaan siemenia silloin takapuutarhassamme =) H on kovin ylpea kasveistaan!
Kavelin samaa reittia kotiin, eli en kaynyt tanaan missaan kaupassa. F olikin jo juoksemassa junalle, eli tapasin hanet vain pikaisesti tuossa kotikatumme paadyssa.

Huomio: wysiwyg-editori ei nakojaan toimikaan (viela) Google Chromella..