All Blacks vierailevat parhaillaan Irlannissa, ja matsi alkoi asken.. Itse en ole niin kiinnostunut, mutta Haka oli ihan pakko nahda! =D Daniel tuli myos alakertaan katsomaan matsin alun - siis kansallishymnit ja muut pakolliset, seka tietysti Hakan.
Koska alakerran telkkari on anopin, han istuu aina tiiviisti kaukosaadin kadessa tai kaden valittomassa laheisyydessa, ettei vaan kukaan muu paasisi saatamaan kanavia tai mitaan.. (Ihan kuin kukaan muu ikina edes menisi olohuoneen TV-paatyyn, anopin ollessa valveilla..) Niinpa han saatelikin taas volyymin taysille Irlannin kansallishymnin ajaksi, mutta sen pakollisen, kansallishymneja seuranneen rugbylirutuksen ajaksi han pisti aanen pois, ilmoittaen vihaavansa sita renkutusta. Kun se loppui (minka huomasi myos aanen puuttuessa), Daniel sanoi aidilleen, etta nyt voit taas laittaa aanen paalle, kun tulee Haka. Anoppi veti naamansa jopa normaalia happamammalle sitruunamutkalle, tokaisten: "Ei! Vihaan sitakin!" ... Daniel tokaisi takaisin, etta "sinahan nyt kuuntelisit jonkun vitun englannin kuningattaren puheenkin..." Anoppi saati vastentahtoisesti aanen takaisin..
Heti Hakan alussa, eukko ei voinut pitaa turpaansa kiinni, vaan sylki All Blackseille: "Ah, go fuck yourselves!" (suora lainaus).
Kun Haka oli ohi, ja siirryimme Danielin kanssa keittion puolelle kahvintekopuuhiin, totesin olevani loukkaantunut kaikkien uusi-seelantilaisten puolesta, ja sanoin etta teki mieli kehottaa anoppia tunkemaan leprechaun ahteriinsa. Daniel oli samaa mielta, ja menikin valittamaan aidilleen, etta "etko osaa ollenkaan kunnioittaa perinteita?!", jne.. Hihittelin keittiossa.. =D
Lisasin tahan viela Haka-videon (n. viikon takainen versio):