Petrol station Christmas RTE Guide, Fazer Blue chocolate & Marli glogg - mmmmm...

Tiistai-iltana kavimme jalleen myohaisostoksilla Dunnes Cornelscourtissa - tuo eka kuva on kotimatkan bensispysahdykselta, kun Daniel kavi ostamassa tupakkaa. Dunnesin tupakkatiskilla ei nimittain sattunut olemaan myyjaa siihen aikaan vuorokaudesta, emmeka viitsineet huhuilla sinne ketaan, joten kavimme sen sijaan bensiksella. Kotiin paastyamme, vietin jouluisia hetkia ullakolla, lukien RTE Guiden isoa joulunumeroa, popsien Fazerin suklaata ja juoden glogia =)

Vanilla scented candle and a nightlight Materials for Christmas cards

Sitten pistin taas aromikynttilan palamaan ja aloin leikata kartonkia joulukorteiksi..

Christmas cards Christmas cards

Tana vuonna olin leikannut kortteja varten kauniita kuvia joululehdesta, jonka aiti lahetti jokunen viikko sitten. Samaisessa lehdessa oli viela joulutarroja, joita kaytin myos kortteihin. Suurin osa korteista menee Suomeen, joten ei haitannut vaikka joulutoivotukset olivat suomeksi =) Laitoin kylla suomenkielisen kortin myos Jenille Kanadaan! (Han on se entinen askartelukaverini, joka asui muutamia vuosia sitten Irlannissa reilun vuoden ajan.)

Christmas cards

Tuo oranssitukkainen tytto oli kai jostain mainoskuvasta, eika hanesta tullut kyllakaan joulukorttia, vaan ihan taviskortti, kun hiustensa vari sattui olemaan niin lahella kartongin oranssia..

Christmas card

Oli kivaa askarrella aromikynttilan tuoksussa.. Vain viini puuttui!

Christmas cards Vanilla scented candle and a nightlight

Christmas card Christmas card

Viimeisessa kuvassa on vahan erilainen kortti, johon yhdistan surunvalittelut ja joulutervehdyksen. Teksti on viela kirjoittamatta, mutta postitan kortit tanaan, joten pian se on rykaistava paperille.

Christmas card Special card..