Olen ollut huomaavinani netitse, etta Hallowe'enin vietto on yleistymaan pain myos Suomessa. Minusta se on ihan kiva asia, koska juhlia ei yleensa voi olla liikaa, ja lapset varmasti tykkaavat, kun saavat pukeutua hirvioiksi, kummituksiksi, noidiksi, tms. - saati etta voi lisaksi soitella ovikelloja ja pyytaa karkkia :o

Taalla on melko yleista, etta ovikello soi ainakin pariin otteeseen Hallowe'enina, ja  ovella odottaa lauma pienia kauhuhahmoja, karkkia toivoen.. Merkiksi morkoystavallisesta talosta, kannattaa kuitenkin laittaa vaikka ovelle jotain koristeita tai Hallowe'en-lyhty, vihjeeksi lapsille etta siita talosta todennakoisesti loytyy karkkia. Jos talossa ei ole ulkoisesti mitaan merkkeja kys. juhlasta, fiksut lapset jattavat rimpaisematta ovikelloa. Me ollaan usein ostettu joku halpa tikkaripussi tai minisuklaapatukoita tms., ja kumottu niiden sisalto kulhoon, mista monsterit voivat sitten itse poimia haluamansa. Yleensa ovat hihkuneet tyytyvaisina ja kehuneet valikoimaa! Viime vuodelta jai niin paljon tikkareita, etta soin vasta muutama viikko sitten niista viimeisen :O Oli iso pussi..

Me ollaan alustavan suunnitelman mukaisesti menossa Stepasideen illaksi, mutta pitaa silti hommata jotain karkkia, ettei anoppi joudu tarjoamaan eioota, jos pienet hirviot koputtelevat ovelle. Laitan myos H:a varten jotain talteen, koska han saattaa kayda meidan ovella - kavi ainakin viime vuonna prinsessamekossaan, R:n ja pikku-R:n kanssa (jotka tosin ovat talla kertaa Sri Lankassa).

HIRVEAA HALLOWE'ENIA KAIKILLE!