IMG_20150806_053100.jpg    IMG_20150806_123610.jpg

Yllä makuuhuoneen ikkunanäkymät ennen nukkumaanmenoa, ja heti herättyäni.

On ollut jotenkin tosi rasittava viikko. Duunissa on ollut ongelmia postilaatikoiden sun muiden kanssa, en ole ehtinyt nukkua tarpeeksi, jne.. Stressaan myös kahdesta jäljellä olevasta pitkästä kesäviikonlopusta - olisi niin paljon kaikkea, mitä pitäisi saada tehtyä niiden aikana, muttei toisaalta huvittaisi buukata mitään, kun loma olisi kiva pitää ihan lomana.

Pitäisi käydä verikokeissa, mutta sinne on hankala ajanvaraussysteemi, sairaala on mulle hankalassa paikassa, sen parkkimaksut ovat raivostuttavan isot, ja koko juttuun menisi n. puoli lomapäivää, joten jätän ehkä väliin tälläkin kertaa.

Pitäisi etsiä kissojen lekurikortit, ja buukata molemmille uusintarokotukset - mutta ensin olisi ostettava toinen matkakoppa, kun haluan viedä molemmat samalla keikalla lekurille (vähemmän stressiä, ja tulee halvemmaksi kun vie kaksi kerrallaan!).

Pitäisi mennä mieluiten joku torstai IKEAan ostamaan ne kirjahyllyt, ja sitten olla se seuraava perjantai kotona, odottamassa toimitusta..

Pitäisi ehtiä Roundwoodiin moikkaamaan tuttua valokuvaajaa - lupasin poiketa galleriaan kesän aikana!

Listalla on muutakin, mutten nyt muista..

IMG_20150806_053215.jpg    IMG_20150806_123920.jpg

Aamulla oli kissoja ikkunalaudoilla.. Cara makuuhuoneessa, Cuddles olohuoneessa..

Laitoin roskapussin normitapaan etuoven ulkopuolelle, josta voisin lähtiessäni siirtää sen ulkona olevaan, isompaan roskikseen. Kun olin eteisessä pukeutumassa, huomasin ulkona hahmon, joka ei kuulunut siihen - etuovessa on sellainen ikkuna, minkä läpi näkyy vain valoa ja hahmoja. Tunnistin hahmon T:ksi (dobermannikaverini), ja raotin ovea - T oli nuuhkimassa roskapussia =D Sanoin meneväni kohta moikkaamaan, ja suljin sitten oven - kun oli vielä pukeutuminen kesken. Hahmo poistui..

Jonkin ajan kuluttua, huomasin saman hahmon, mutta hiukan eri kohdalla.. Arvasin heti mitä ulkona tapahtui.....

IMG_20150806_134411.jpg

T siellä lajitteli roskiani, jotka oli levittänyt siihen oven eteen! =D

En voinut kuin nauraa.. Otin ensin kuvan, ja hain sitten pari roskapussia, joihin aloin pakata roskia..

T nuoli autuaana lihapullapakkausta..

Laitoin vuokraemännälle tekstarin, että vahtisi varmuuden vuoksi, jos T olisi sattunut popsimaan roskia lajitellessaan jotain mitä ei olisi pitänyt popsia =)

IMG_20150806_203516.jpg    DSC_0003.jpg

Itsekin olin duunissa popsia jotain kelvotonta. Eväänä oli muutama voikko, ja perunasalaatti, jonka olin ostanut jokunen päivä sitten, ja jonka piti olla OK 8/8 asti. Aloin popsia sitä, ja parin lusikallisen jälkeen tuli sellainen "hmmm, maistuiko tuo hiukan pilaantuneelle?" -fiilis. Jatkoin varovasti, mutta kaikki tuntui olevan ihan OK, kunnes se sama ajatus toistui. Raivasin sitten lusikalla ihan sinne keskelle salaattia ja haistoin sitä - se tosiaan tuoksahti hiukan pilaantuneelle siellä keskemmällä! Pussitin koko komeuden, ja vein roskiin. Onneksi oli ne voikot.

Yksi teamilainen oli onnekas, kun uk sattui rimpaisemaan juuri kun olin aikeissa laatutarkkailla satunnaisesti valitsemaani duunihommaa.. Siitä hommasta olisi nimittäin tullut surkea tulos, mutta kun vietin tovin puhelimessa, en sitten ehtinyt tehdä sitä laatujuttua. (Helpotus minullekin, kun oikeasti inhoan jokaista kertaa, kun jollekin tulee huono tulos mun satunnaisvalintani - ja tietty omien virheidensä - seurauksena..)

Mä en periaatteessa puhu privaattipuheluja duunissa (paitsi joskus tauolla, ja privapuheluille tarkoitetuissa avokopeissa), mutta olin siis yksin paikalla, ja meidän aikataulut ovat menneet pahasti ristiin viime aikoina, joten yritettiin keksiä molemmille sopivaa ajankohtaa jutella kauemmin.

IMG_20150807_034058.jpg    IMG_20150807_013550.jpg

Kotona viskasin pakaste-pizzan uuniin, ja nyt kello on taas viisi aamulla, joten aika mennä nukkumaan. Onneksi on jo perjantai!!! (Ja ensi viikolla vain kolme duunipäivää..)

IMG_20150807_014040.jpg