Chocolate swap from Finland

Suoritimme T:n kanssa suklaavaihdon. Mina sain Fazerin uutuuksia (ja pari perinteisempaakin), ja T sai Cadburyn suklaita. Aloitin popsintaurakan tuosta pistaasipahkinapatukasta, koska rakastan pistaasipahkinoita! Aluksi en oikein tiennyt, pidanko patukasta vai en, mutta parin viimeisen palan kohdalla olin jo tottunut makuun sen verran, etta osasin nauttia siita. Silti, sanoisin etta pistaasipahkinat ovat parempia ihan sellaisinaan.
Susuja en muista maistaneeni aiemmin, vaikka ilmeisesti ne eivat ole uutuuksia..? Ne olivat kylla niin hyvia, etta menivat ihan huomaamatta! Fami puolestaan on sellainen patukka, minka makua en ikina muista, kunnes maistan uudelleen. Ihan hyvaa sekin. Fazerina caramel oli ihanaa..
Daniel uskalsi maistaa pari palaa mustikkapiirakkasuklaata, mutta sen jalkeen hanen sokeriarvonsa olivat katossa - hups.. :o (Han varmaan haluaa maistaa myos noita muita marjasuklaita, joten yritan odotella jonkin aikaa ennenkuin avaan seuraavan.) Se oli todella hyvaa! Jatin anopille nelja palaa alakertaan (kun avasimme levyn yolla), ja seuraavana paivana hankin kehui mustikkasuklaata taivaalliseksi. Maltan tuskin odottaa, etta paasemme maistamaan kahta muuta marjasuklaata!
Ei valitettavasti tullut mieleeni mainita, etten pida salmiakkisuklaasta, mutta muistelen Maarian pitavan siita, etta han saa sitten itselleen koko levyn =) Chilisuklaata on viela muutama pala jaljella. Sita olin maistanut ennenkin, ja pidan siita.