Ei kuvia, kun paivan asu oli sama kuin eilen (ks. edellinen entry). Virallinen nimikkeeni kys. asussa on merchant.

Tanaan paiva alkoi 9:30 aamulla, tosin herasin jo kuudelta, kun keitin pastaa lounaslaatikkoon ja lisasin elainlaakarin saitille kiireellisen ilotulituksiin liittyvan sivun (=Hallowe'en tulee taas). Toki sitten myohemmin kavi ilmi, etta tanaan olikin taas ilmainen catering, eli paadyin syomaan evaitani vasta illalla, kotona.

Jatin Danielin synttarikortin lattialle, aamupolkunsa varrelle, kun han nukkui viela lahtiessani taksilla studioille.

Meidan ydinporukasta suurinta osaa kaytettiin vain aamupaivalla, yhteen lyhyeen kohtaukseen, joka liittyi eilen kuvattuun materiaaliin. Sikali hilpeaa, etta osa meista saapui studioon n. pari sekuntia ennen ensimmaista Action-huutoa, eika meilla ollut aavistustakaan mita meidan oli tarkoitus tehda kys. kohtauksessa! N oli kylla selvittanyt asian paikalla oleville extroille, mutta kun osa meista tuotiin paikalle vasta viime hetkella, niin emme ehtineet kuulla.. Vedimme sitten hatusta pienta hoomoilasena pyorimista ja ovelle kavelya, ja ilmeisesti se oli OK, kun kukaan ei antanut negatiivista palautetta =D (Siina oli kai verhojen takana muka menossa joku seksikohtaus, ja sitten joku huusi tulipaloa, minka jalkeen haahuilimme sinne ovelle).

Illalla piti kuvata eka osa meidan jousiammuntakohtausta, B-studiossa, mutta siihen ei lopulta ollutkaan aikaa, enka tieda kuvataanko sita talla viikolla ollenkaan, kun huomenna ja perjantaina kuulemma kuvataan ulkosetilla.. En oikein usko, etta sita kohtausta jatetaan kuvaamatta, kun muokkasivat kuitenkin B-studion isolla vaivalla sita varten, jne., joten ehka odottelu tietaa lisaa duunia, mika sopisi mulle hyvin! (Tai sitten saatetaan kayda kuvaamassa se ulkokuvausten lomassa..)

Paiva oli kylla muuten hysteerisen hauska.. Oli taas hyva porukka ja varsinkin illalla juttu lensi kuin komediaklubilla =) Lounas oli muuten tosi irlantilainen; pastaa ranskalaisilla perunoilla.. (Olisi ollut lammasta ja muusiakin, mutta ilmais-cateringista tulee usein otettua kasvisvaihtoehto, kun se tuntuu jotenkin kevyemmalta - eika paivan lammas nayttanyt itse asiassa kovin houkuttelevalta..) Pinosin lisaksi kukkakaalisalaattia, ja jonottaessa popsin vesimelonia - jalkiruuaksi sitten eksoottisena yhdistelmana porkkanakakkua custardilla (!!!), mita kaduin myohemmin, kun se pala oli ihan liian iso ja aiheutti sitten pienta ahkyfiilista muutamaksi tunniksi. Eihan sita kuitenkaan raaskinut heittaa pois.....

Aamulla olimme jo kuvausvalmiina, kun nayttelijat saapuivat takseillaan (J. Fiennesilla oli tiukka vihrea pipo - ei kovin hot..), ja illalla seurasimme heidan poistumistaan takseilla (ei pipoa - jalleen uber-hot). Vain Kuningas Arthur (se Twilight-teini, jonka nimea edes kuvausryhma ei tunnu muistavan, Jamie jotain? En jaksa googlettaa..) ja pari itselleni tuntematonta nayttelijaa jaivat viimeisia kohtauksia varten, ja itse asiassa kuvasivat viela tovin, kun meista extroista suurin osa paasi vaihtamaan vaatteita - vartijat jaivat viela paikalle, joten ei sitten tullut edes moikattua vakiovartijaani, mutta huomennahan turina taas jatkuu.

Nyt ehdin onneksi nukkua hiukan pidempaan, kun ei tarvitse pesta, tai edes harjata hiuksia, vaan kaarin vaan huiviin, ja huomenna aloittavat valmiiksi liatulta ja sidotulta pohjalta. Aion silti tehda aamulla lounaspastan, vaikka meilla onkin tod.nak. catering-lounas. Huomenna toita 9:45 aamusta ainakin iltayhteentoista, ja perjantaina puoleenyohon.. En viitsi edes laskea tuntipalkkaa! =D