1st March scenic walk 1st March scenic walk

Sain vihdoinkin kasiteltya maaliskuun ekan sunnuntain kuvat. Eka stoppimme oli Rocky Valley Drive, missa teimme paivan pisimman kavelylenkin, joka nyt ei ollut kovin pitka, mutta sitakin piikikkaampi ja mutaisempi. Daniel hillui naissa maisemissa moottoripyoriensa kanssa, vuosia ja vuosia sitten..

1st March scenic walk

Siella oli edelleen aivan ihana maalattu kivitalo (ks. alla), jonka Daniel muisteli olleen siella 70-luvulta (tai mahd. jopa 60-luvulta) asti! En tieda, onko sama taiteilija kaynyt sita kohentelemassa vuosien mittaan, vaiko joku muu, mutta hienoa etta joku pitaa siita huolta. Lohjenneen maalin kohdalta nakyi hiukan vanhaa maalia - katto oli ollut alunperin punainen. Daniel haluaa mun tekevan pienen "Duck eggs for sale" -kyltin, joka on hyvin tavallinen alueen talojen kohdalla, tienvarressa. Toteutan mielellani!

1st March scenic walk - painted rock house 1st March scenic walk - painted rock house & Daniel

Kokosin kahdeksasta kuvasta allaolevan panoraman, josta ei tosin voi ollenkaan nauttia nain pienessa koossa;

1st March scenic walk - panorama

Taytyy tehda tuolle oma sivunsa, jossa kuvaa voi skrollata horisontaalisesti taydessa koossa.. Lisays: Taalla voi skrollata panoramaa taydessa koossa.

1st March scenic walk - the second spot 1st March scenic walk - the second spot

Ylla ja alla olevat kuvat ovat paivan toisesta kohteesta, missa kavelimme myos hiukan metsapolkuja pitkin. Piti parkkeerata tienposkeen vahan syrjaisemmalla kohtaa, kun emme halunneet menna kavelylle alueelle, missa oli paljon muita ihmisia - viikonloppuisin kun monet muutkin suuntaavat luontokavelylle. Loysimme sitten ihanan taianomaisen sammalmetsan, missa ei ollut meidan lisaksemme ketaan muita.

1st March scenic walk - the second spot

Seuraava pikapysahdys oli Antikristuksen (=Coillte) hakkuuaukealla - yhdella monista - mista rapsin parit Powerscourtin vesiputouskuvat.

1st March scenic walk - the third spot

Sitten ajoimme vahan kauemmas, ja ihailimme maisemia armeijan harjoitusalueelta.

1st March scenic walk - the fourth spot 1st March scenic walk - the fourth spot

Tyypilliseen irlantilaiseen tapaan, kukaan ei pahemmin noteerannut varoituskylttia kieltoineen, vaan sunnuntaitallustelijoita oli enemmankin.. =)

1st March scenic walk - the fourth spot 1st March scenic walk - the fourth spot

Alla nakyy se teksti paremmin;

1st March scenic walk - the fourth spot