Herasin maanantaina jopa ennen puoltapaivaa, ja pesin vihdoinkin hiukset. Sitten paatimme lahtea katsomaan Abwoodin puutarhavajoja, kun tarvitsemme uuden - vanha on lahonnut ja katto on jo valahtanut sisaan.. Kun saa oli kovin aurinkoinen, poikkesimme matkalla Newcastlen rannalle, missa soimme voileivan puoliksi ja kuvasin ohimenevan junan:



Loysimme pari mahdollista vajaversiota, joista pitaisi tosin tilata standardeista poikkeava koko. Pohdimme myos, miten vajan alla asuva siili tulee suhtautumaan vajan uusintaan..
Jatkoimme matkaa yhteen alkuvuoden vakiokavelypaikkaamme, jossa teimme pienen kavelylenkin, ja sitten Lough Tay'lle, ja meinasimme menna Sally Gapin kautta Glencree'hin ja sielta kotiin, mutta Daniel tunsi sokeriarvojensa olevan aika alhaalla, eika meilla ollut mitaan syomista mukana, joten paatimme ajaa Newtownmountkennedyyn ja hakea Mario'silta snack boxit. Valitettavasti, Mario's oli kuitenkin kiinni, eli ajoimme sitten Bray'hin ja ostimme ne snack boxit Macari'silta. Sitten tulimme kotiin ja popsimme sapuskat puutarhassa.