...Felicityn ohjeiden parissa, koska tamanaamuinen opettelusessio meni tosi hyvin. Olin sopinut menevani seurakunnan toimistoon klo 11, mutta kissat olivat niin levottomina pyrkimassa ulos, etta mun piti lahtea jo n. 10:25 kotoa (en siis voi paastaa ainakaan Oimoa ulos, jos mina tai Daniel olemme menossa johonkin kavellen, koska Oimo seuraisi meita..). Kavin sitten ensin apteekissa ja menin kuluttamaan aikaa matkan varrella olevaan eurokauppaan..... Sieltahan tarttui tietty ostoksia mukaan (pyorea musta pahvirasia, jonka kannessa Marilyn Monroen mustavalkokuva - rasiassa pyoreita muistilappuja haalealla versiolla samasta kuvasta.. mustavalkoinen muistikirja, jonka kannessa 40/50-luvun kotirouva pyyhkii poytaa, tekstina: "Dull women have immaculate houses" - ja samanlainen Maarialle.. kahden muistikirjan pakkaus - toisen kannessa delfiineja, toisen kannessa meritahtia.. vaaleanpunainen minipeltiampari, jonka laitan joko kynatelineeksi tai poytaroskikseksi..). Rahat riittivat just ja just, jaljelle jai 2c.
xslide1.gif xslide2.gif xslide42.gif
Olin ehka n. 5min. etuajassa ja jouduin hetken odottelemaan toimiston ulkopuolella, kun Felicity ja Liz olivat kahvilla (Coffee Dock on eri rakennuksessa). Aurinko kuitenkin lammitti mukavasti, etta mikas siina odotellessa.. Liz tuurasi sitten Felicitya toimistossa, ja me siirryimme Felicityn kanssa Lizin toimistoon, joka on seurakuntakeskuksen ylakerrassa.
Felicity on arviolta ehka jossain kuudenkympin tienoilla (ehka vahan alle - vaikea sanoa.. han on sellainen ihminen, joka nayttaa varmaan vuosikymmenia samanikaiselta), ja on pyorittanyt seurakunnan toimistoa pitkaan, eli voisi kuvitella hanen olevan sita ihmistyyppia, joka on jumiutunut omiin systeemeihinsa. Todellisuus on kuitenkin ihan muuta. Oli tosi mukavaa neuvoa ihmista, joka on heti avoin uusille jutuille ja pienille muutoksille (esim. siina miten kirjoittaa ajat, puhelinnumerot, yms..), ja toteaa viela itse, etta voisi tasta lahtien kirjoittaa ne jutut lopulliseen muotoon jo valmiiksi ennenkuin lahettaa materiaalia mulle, niin mun ei sitten tarvitse editoida niita. Han kehui myos, etta opastin tosi selkeasti, ja oli myos tyytyvainen niihin printtaamiini ohjeisiin, joita kirjoittelin viela aamuyolla. Han teki itse lisamuistiinpanoja, ja lukee nyt seuraavan viikon aikana ohjeita.
Sovimme, etta menen ensi torstaina uudelleen sinne, ja silla kertaa han voi itse suorittaa ne paivitykset (talla kertaa siis mina tein ne, mutta selostin koko ajan hanelle mita tein, miten ja miksi), niin etta olen vain taustatukena, jos hanelle tulee jotain kysyttavaa. Toistaiseksi opetin vain ihan perustekstin postittamisen ja editoimisen, mutta kunhan han tottuu tuohon, niin jatkamme mm. kuvien postittamisella. Ei sentaan kaikkea kerralla..
Sitten kavin viemassa yhden shekin pankkiin, ja rimpaisin Danielille, josko han haluaisi lahtea kaymaan Woodies DIY:ssa. Kuulosti kuitenkin silta, etta olisin saanut odotella hanta iat ja ajat, eli paatimme menna huomenna - tanaan kun olisi pitanyt kiirehtia kolmeksi takaisin kotiin, kun H tulee yleensa siihen aikaan meille.