122441683588667371_RgaN5TlF_c.jpg

Source: google.com via Jessica on Pinterest




Tanaan oli taas kurssi-ilta, enka ollut varma jaksaisinko istua siella koko iltaa, mutta mietin etta pyydan sitten vaan illan monisteet, jos tuntuu silta etta pitaisi lahtea aikaisemmin kotiin.

Kotona ei ollut oikein mitaan syomista, joten lahdin vahan aikaisemmin ja hain Tescosta voikon ja juomista. Melkein pullo Oasista menikin sitten kurssilla, pitaen pahimmat yskanpuuskat kurissa. Onnistuin jopa puhumaan hiukan, vaikka aani on yha aikamoista pihinaa..

Kurssille mennessa, nain kaytavalla sen aasialaisnaisen, joka ei ollut viimeksi paikalla. Han ei sitten kuitenkaan tullut tunneille, vaan kavi vain pyytamassa kurssimonisteet, ilmeisesti koko loppukurssilta. Meita oli tanaan jaljella vain viisi, seka opettaja.

Selvisin hengissa koko illan, mutta loppua kohti jo tarisin, kun luokassa oli niin kylmaa. Toivottavasti se nyt ei enaa tassa vaiheessa pahenna flunssaa.. Sain viela lahtiessa flunssanhoito-ohjeita koulun talkkarilta =D

Nyt on taas mehua ja teeta ja kurkkupastilleja yms., kun kavin viela kotimatkalla toistamiseen Tescossa. Huomenna uudestaan lekurille - kurkku sen verran pahana, etta pitanee ottaa viela se toinen antibioottikuuri..