DSCN8243.jpg

Se kuuluisa ulkohana kuulemma jäätyi keskiviikkoaamuna! =D Onneksi mulla toimii vesi edelleen, kun olen jättänyt veden juoksemaan sekä keittiön että kylppärin hanoista..

DSCN8240.jpg    DSCN8238.jpg

Onhan se kaunista, kun on huurteinen maisema, mutta talvi saisi kuitenkin olla jo ohi.

Otin ensi viikollekin iltavuorot, niin ehtii auto ja tiet sulaa, jos on vielä jäisiä aamuja. Sopii oikeastaan meidän puheluaikatauluihinkin aika hyvin - tulen kotiin, ruokin kissat, ja sitten pälätetään puhelimessa kunnes uk nukahtaa.

DSCN8244.jpg

Laitan alle vielä tammikuun viimeisiä kuvia..

DSCN8217.jpg

Tosi huono kuva, kun kiireellä riuhdoin kameran kassista ennenkuin tilanne olisi ohi.. Cuddles toisinaan kävelee tuonne portaiden viereisellä seinällä olevalle, n. kymmenen senttiä leveälle luiskalle, eikä sitten mahdu kääntymään siellä toisessa päädyssä, joten joutuu peruuttamaan takaisin.. Se on todella hilpeä näky, ja toivon saavani sen joskus videolle =D Kissakin voi näyttää tosi kömpelöltä - peruuttaessaan..

DSCN8224.jpg    DSCN8225.jpg

Tuollaista jauheliha-sipuli-sieni-salsamössöä piti kokata tänä (ke-to) iltanakin, mutta tuli sitten juututtua iltapuhelun jälkeen telkkarin ääreen.. Pari duunikaveria suunnitteli tilaavansa huomenna (ts. tänään) ruokaa, kun ollaan kaikki iltavuorossa, niin voi olla että osallistun kimppatilaukseen. Toisaalta, pitää aamulla käydä kaupassa, että sieltäkin saattaa tarttua lounas mukaan - saa nähdä. Jauheliha on onneksi vielä OK muutaman päivän ajan, että ehtii kokata ennenkuin happanee..

DSCN8227.jpg

Poseerasivat hiukan tympeinä.. =)