My first ever solo spin to the mountains

Eilinen oli oikeastaan ns. normipäiväni (=facebookitusta ullakolla) täydellinen vastakohta.

Ajoin aamulla ensin Ashfordiin, noutamaan käytetyn sohvapöydän, joka löytyi Facebookin paikallisesta kirppisryhmästä. Huomasin, ettei ohittaminen enää hirvitä, vaan ohitin rekan, että pääsin ajamaan muiden mukana reilusti ylinopeutta =D Ashfordissa piti myös peruuttaa nurkan taakse, mitä olin aiemmin kokeillut vain kerran (jollain ajotunnilla, kauan sitten), ja sekin meni ihan hyvin. (En muista, olenko maininnut, mutta mulla oli siis tässä talven aikana reilut 5kk täysin ilman ajamista, kun aluksi ei ollut varaa, sitten meni akku, jne.)

My first ever solo spin to the mountains     My first ever solo spin to the mountains

Pöytä mahtui kätevästi takapenkille, ja varmistin sen paikalleen parilla turvavyöllä.

Maksoin siitä €35. Se on kunnon puupöytä, jossa on hitusen normaaleja käytön jälkiä, mitkä mielestäni näyttävät vaan paremmilta kuin ihan uutuuttaan kiiltelevä täydellisyys. Ajattelin käyttää sitä laptop-pöytänä, kun korkeuden pitäisi olla just sopiva, istuessani matalalla futonilla. En ole vielä kokeillut, kun ullakko on ns. vaiheessa..

My first ever solo spin to the mountains

Noudettuani pöydän (ja todettuani, että sen myyjä oli lähilihakauppiaamme vaimo, joka oli muuten todella mukava ja ihan viimeisillään raskaana), päätin mennä saman tien huviajelulle, kun oli niin kaunis ilma ja tarvitsen ajoharjoitusta.

Ajoin Ashfordista Roundwoodiin ja nautin täysillä maalaisteistä. Hain Roundwoodin Centrasta lounasta, ja ajoin Lough Tay'lle syömään lounaani =)

My first ever solo spin to the mountains     My first ever solo spin to the mountains

My first ever solo spin to the mountains     My first ever solo spin to the mountains

My first ever solo spin to the mountains     My first ever solo spin to the mountains

Ulkona oli sen verran viileä tuuli, etten mennyt sinne nyppylälle mistä olisi saanut parempia kuvia, vaan pysyttelin Esmeraldan suojissa nauttimassa lounaastani =)

My first ever solo spin to the mountains

Olin ostanut kinkku-perunasalaattivoikon (siis Centrassa tekevät juuri sellaisen voikon kuin asiakas haluaa), sekä ns. Homer-tyylisen donitsin, ja lounas odotti ruokalaatikossani - siis yksi niitä parin euron muovilaatikoita, joita ostin viime viikolla autoa varten, ja customoin kuviopapereilla =D

My first ever solo spin to the mountains     My first ever solo spin to the mountains

My first ever solo spin to the mountains

Sitten pohdin puskapissalla käymistä, mutta se ei oikein hotsittanut sillä tuulella ja niillä kengillä, joten päätin ajaa Sally Gap'in kautta Glencree'hin, missä on suosikkikahvilani. Rakastan ajella vuoristoteillä, mutta en rakasta turistibusseja, jotka ajavat keskellä tietä, prkl.. Toivottavasti sain edes ne kuskit paskomaan housuihinsa, kun tunnen kys. vuoristotiet hyvin, ja ajan siellä melko vauhdikkaasti. (En toki ota mitään hölmöjä riskejä kuitenkaan.)

My first ever solo spin to the mountains     My first ever solo spin to the mountains

My first ever solo spin to the mountains

Join cappuccinoa Armoury Cafe'ssa, ja nautin hiljaisuudesta kun olin ainoa asiakas siihen aikaan maanantaiaamupäivää =)

Olin tosi onnekas myös sään suhteen! Olin jo aamulla kotona havainnut vuorilla olevat sadepilvet, mutta ne olivat hitusen repeilleet, ja AINOA pieni tihkusade sattui juuri silloin kun olin kahvilassa Glencreessä! =D

Cappuccino in Glencree (first time on my own!)

Ajoin Enniskerryn kautta kotiin, ja onneksi Enniskerryn ja N11:n välisellä tiellä ei ollut muita, joten sain huristella vauhdilla ja nauttia kys. tien mutkista =D

Bray kuitenkin latisti ajonautintoa, kun jouduin matelemaan kaikenlaisten isojen ja hitaiden ajoneuvojen takana, ja pysähtelemään vähän väliä (täällä on koko joen varsi auki, kun tekevät isoja muutostöitä - talo tutisee päivittäin). Moottori sammui ihan tarpeeksi usein, ja vitutti sekä omasta että takanani ajavien puolesta. Grrrr. Inhoan ajaa Bray'ssa. Toivottavasti ei enää montaa kuukautta tarvitse.

Kotona sitten raahasin sen painavan pöydän ullakolle, ja sain päähäni raivata hiukan pihapuun alempia oksia..


Before I sawed some branches off     After I sawed some branches off

Nämä puhelinräpsyt eivät ole kovin tasokkaita "ennen & jälkeen" kuvia, kun en edes pahemmin nähnyt mitä kuvasin, kun aurinko sokaisi, mutta sahasin siis isoja alaoksia pois sen verran, että nyt puun alle taas näkee, ja sinne voi kävellä ilman isompia ongelmia. Raahasin oksat sinne puun taakse, minne kompostoituvat ajan mittaan..

Before I sawed some branches off     After I sawed some branches off

Sitten jatkoin ullakon raivaamista, pakaten tavaraa, raahasin imurin tänne, imuroin yhden nurkan, jne. Sitten oli pakko mennä nukkumaan.

Tänään ajattelin jatkaa raivausta, ellei sitten satu niin hieno ilma, että on ihan pakko mennä jonnekin..