1. Moneltako menet nukkumaan?
Silloin kun sattuu väsyttämään tarpeeksi.
2. Valvotko usein? Jos valvot niin mikä pitää sinut hereillä?
Oletan, että tässä tarkoitetaan sellaista valvomista, mikä tapahtuu sängyssä, kun yritetään nukahtaa..? Mulla kestää yleensä aika kauan nukahtaa. Liikaa ideoita! Pyörittelen niitä mielessäni ja suunnittelen juttuja ja toivon, että nukahtaisin jo, niin pääsisi pikaisemmin toimimaan ideoiden kimpussa - ja herätessä tietty suurin osa on unohtunut, mutta muistuu taas mieleen kun menee seuraavan kerran nukkumaan..
3. Mitä teet jos uni ei ota tullakseen?
Odotan. Joskus luovutan ja menen touhuamaan jotain muuta.
4. Montako tuntia yleensä nukut öisin? Vaihteleeko unen määrä paljonkin? Nukutko mielestäsi riittävästi?
Vaihtelee alle tunnista kymmeneen tuntiin, tosin en koskaan kovin montaa tuntia putkeen, kun kissat käyvät herättämässä ja haluamassa ruokaa tai ulos.
5. Onko sinulla mielinukkuma-asentoa? Nukahdatko tiettyyn asentoon?
Meillä on vuodesta '99 asti ollut sänkynä hiukan rikkinäinen yhden hengen sänky ("back killer") kahdelle aikuiselle ja 1-2 kissalle, eli nukahdan sellaiseen asentoon, mikä häiritsee mahdollisimman vähän kissaa/kissoja (Thatsit tosin nukkuu yleensä muualla). Usein siis hankalasti kovalle sängynreunalle, hyvällä tuurilla ainakin osittain peiton alla. En muista millainen on oikeasti suosikkinukkuma-asentoni, koska sellaiseen oli tilaa viimeksi Galwayssa.
(via)