DSCN5900-normal.jpg

Olen sahannut kahden kodin välillä, ja vaikka on ollut laptop mukana uudessa kodissa, niin ei ole vaan ollut aikaa blogittaa - duunin jälkeen ei ole niin montaa tuntia ennenkuin pitää taas mennä nukkumaan, että jaksaa herätä aikaisin aamulla duuniin, ja olen esim. pessyt urakalla pyykkiä.. Osa ns. puhtaita liinavaatteita, jotka ovat kuitenkin Bray'n kaapeissa imeneet itseensä tupakansavua ja -hajua.. Jotkut tyynyliinat ainakin haisivat tupakalle jopa ekan pesun jälkeen, mutta en silti raski heittää pois, kun ovat muuten ihan hyväkuntoisia.. Toivottavasti muutaman pesun jälkeen sitten tuoksuvat raikkaammilta..

DSCN5903-normal.jpg    DSCN5906-normal.jpg

Ehdin kitkeä rikkaruohojakin, joskin jätin pariin kohtaan muutaman kapinallisen kasvamaan =)

DSCN5905-normal.jpg    DSCN5907-normal.jpg

Kissatarhaa en ole ehtinyt vielä sisustaa, kun ei ole nyt oikein rahaakaan ihan vielä. Autoaiheisiin pakollisiin maksuihin (vakuutus, yms.) meni noin pari tonnia =/ Nyt yritän siis elellä niukasti, että tilin saldo taas kasvaisi hiukan. Säästän myös olemalla viikolla 2-3 yötä uudessa kodissa, niin on lyhyempi duunimatka, eikä tarvitse ajella motareita pitkin (joten menee vähemmän bensaa ja säästyy tietullimaksut). Tietty muutenkin on aivan ihanaa oleskella siistissä kodissa, nukkua isossa ja mukavassa sängyssä, katsoa telkkaria, yms.. Toki vien myös jokaisella kerralla mahd. paljon tavaraa Bray'sta, niin tulee hyödynnettyä kaikki ajomatkat.

DSCN5908-normal.jpg

DSCN5920-normal.jpg    DSCN5914-normal.jpg

DSCN5921-normal.jpg    DSCN5931-normal.jpg

Tuossa yllä iltapasta yöpöydällä - en jaksa duunin jälkeen kokata mitään ns. kunnon muonaa, vaan usein syön mahd. lounaseväistä jääneen voikon, tai sitten mikrotan pikaisesti jotain.. Tuo pasta oli sellainen valmisjuttu, mihin lisättiin vain vettä ja maitoa, ja kaikki muu oli pastan mukana siinä pussissa.

Puutarhassa on joitakin T:n jättämiä aurinkokennovaloja, ja ostin itse LIDListä setin, mutta tuosta yökuvasta tuli ihan surkea, kun tripodi oli alakerrassa, eikä käsi pysynyt vakaana, kun roikotin kameraa ikkunasta..

DSCN5943-normal.jpg    DSCN5944-normal.jpg

Olen saanut myös pari pakettia - ekat duunipaikan postin kautta tulleet paketit =D Se ensimmäinen oli suomalaiselta nettitutulta (kiitos vielä tätäkin kautta, P, jos satut seuraamaan tätä blogia) - sain turvavyöleikkurin, josta meillä oli ollut puhetta, sekä (ruis)leipää ja (Himalajan ruusu)suolaa uuteen kotiini =D En ollut edes kuullut tummemmasta Reissumiehestä, mutta sain siis sellaistakin, ja tykkäsin!

Toinen paketti oli sitten äidiltä, ja tuli todella pikaisesti - äiti postitti sen maanantaina, ja se oli perillä jo keskiviikkona! Paljon lisää ruisleipää (olin jo ehtinyt popsia ne ekan paketin leivät), kesäisiä vaatteita, ja kaikenlaista ihanaa uuteen kotiin. Mm. Fiskarsin keittiöjuttuja (kuvat yllä), maatuskajääkaappimagneetit, ja Marimekon essu, uunikintaat ja patalaput (jotka unohdin kuvata).. Ja tietty Fazerin suklaata uk:lle..

DSCN5945-normal.jpg

DSCN5946-normal.jpg    DSCN5947-normal.jpg

Olin eilenkin taas yötä Co. Meathissa, ja tein taas pikapastaa (kiitos T:n jättämien kuivamuonavarastojen..). Join myös yhden viisusiiderin, kun kuulin ihania uutisia (joita en voi jakaa, kun eivät ole omiani, mutta oletettavasti ainakin yksi blogin lukija arvaa mistä on kyse..) - viisusiideri siis sen takia, kun varasin Euroviisuja varten siideriä, joka sitten jäi juomatta silloin!

Välillä ahdistaa katsoa miten paljon tavaraa on vielä Bray'ssa, ja miettiä miten kauan sen siirtämiseen menee, jne.. Haluaisin päästä jo muuttamaan kokonaan uuteen kotiin, ja ottaa kissat mukaan, jne.. Ei tule ikävä motariduunimatkoja, jatkuvaa pakkaamista ja stressaamista tuliko nyt kaikki tarvittava mukaan, jos meinaa olla muutaman yön toisessa kodissa, jne..

On aivan ihanaa ajaa aamulla duuniin maalaisteitä pitkin - vaikka toisinaan tuleekin surullisia yllätyksiä, kuten kuluneella viikolla vastikään kuollut mäyrä (? siis badger) keskellä tietä =(

DSCN5949-normal.jpg    DSCN5950-normal.jpg

Nyt olen taas Bray'ssa - perjantai-ilta kissojen seurassa. Tilasin uudesta pizza-puljusta kesädiilin - kaksi kymmenen tuuman pizzaa kympillä (ekassa kuvassa lohipizza, toisessa Pekingin ankka -pizza), ja kokista. Huominen lounaskin sitten hoidettu.

Aamulla on NCT (katsastus) - toivottavasti menee kerralla läpi.