Sim transfer break @ Molloy's coffee shop

Lahdin aamupaivalla hakemaan tarkeaa kirjetta postista, ja samalla reissulla ajattelin kayda myos Vodafonen puljussa, hakemassa uuden sim-kortin, kun piti vaihtaa O2:lta Vodafonelle. Mutta... Olin just hakenut kirjeeni, ja ajattelin laittaa lahettajalle kiitostekstarin, kun huomasin unohtaneeni puhelimen kotiin! Siis siihen nahden, etten kay edes vessassa ottamatta puhelinta mukaan (=joku lukuisista muistutuksistani piippaisi kuitenkin just silloin, tms.), tama oli jo toinen kerta tana vuonna, kun olen unohtanut puhelimen kotiin.. Pitanee ommella se kiinni ranteeseen!
Kiiruhdin sitten takaisin kotiin, poimiakseni puhelimen ennen potentiaalista kolmatta maailmansotaa, ja lahdin saman tien Vodafonelle, mika oli siis ihan samassa suunnassa kuin se postin noutopistekin - huoh..
Koska O2-sim ei ollut viela 'kuollut', kun kavelin kotia kohti, poikkesin Molloy'sin kahvilaan juomaan teeta ja odottelemaan, etta voisin vaihtaa uuden sim-kortin puhelimeen. (Pidin siis saman numeron, eli sen takia piti odotella..) Onneksi se sitten tapahtuikin siina muutaman minuutin sisalla, ja olin jo matkalla ostanut €20 creditia, eli sain saman tien myos ilmaiset Vodafonen puhelut ja tekstarit aktivoitua. Nakyy muutenkin toimivan ihan bueno, kun D rimpaisi ollessani vahan myohemmin just Tescon kassalla.
Palasin kotiin, ja piti kayda poimimassa kivia Newcastlen rannalta, minne kylla menimmekin, mutta jai ne kivet poimimatta talla kertaa, kun sattui kesainen paiva ja paatettiin menna Wicklow'hin asti (siis Wicklow Town), ja lopulta tuli kaytya vaikka missa.. Mutta kirjoittelen siita reissusta erikseen omien kuviensa kera.

Sim transfer break @ Molloy's coffee shop Sim transfer break @ Molloy's coffee shop