DSCN4517b-normal.jpg

Pari viikkoa sitten, Nosferatu kävi D:n kanssa sunnuntaimuonalla yhdessä isossa ruoka-pubissa. Eilen illalla hän nukkui rauhallisesti pois, oltuaan n. pari viikkoa sairaalassa. Vaikka ensimmäisen sairaalaviikon jälkeen osattiin jo odottaa, ettei hän ilmeisesti palaisi kotiin, kukaan ei osannut odottaa näin pikaista kuolemaa.

Suurin osa joulukoristeista on minun, ja pakkasin ne pois muuttotarkoituksella jo monta kuukautta sitten, enkä viitsinyt kaivaa niitä uudestaan esiin, joten joulu ei pahemmin näy talossa. Pari hassua koristetta, ja pari lasista tuikkulyhtyäni, joissa olen polttanut IKEAn vaniljantuoksuisia tuikkuja - tosin eilen piti ostaa taviksia, kun tuoksutuikkuja on enää muutama jäljellä. Tein myös neilikka-appelsiinin, joten hiukan jouluisia tuoksuja on kuitenkin..

Heti joulun jälkeen onkin siis vuorossa hautajaiset (joista toivon voivani kiemurrella pois jollain verukkeella), ja sitten uusi vuosi..

DSCN4510b-normal.jpg

Olen toiminut myös Thatsitin henk.koht. sairaanhoitajana. Jalkaside on vaihdettava sen verran usein, ettei muutenkin kiireinen eläinlekurituttu olisi mitenkään päässyt avustamaan joka kerta (joulukin, yms.), ja D:sta olisi enemmän haittaa kuin hyötyä, joten sain hiukan opastusta, ja olen nyt onnistunut vaihtamaan siteen ihan itsekseni jo muutaman kerran. Kissa pyyhkeeseen ja pöydälle kyljelleen, sitten kainalo-otteella paikoillaan, samalla kun vaihdan jalkasiteen. Hirmu taistelua se on joka kerta, mutta annan Thatsitille aina heti sen jälkeen jotain pientä herkkua, ja hetken mielenosoituksen jälkeen, hän yleensä kiipeää syliini kehräämään.

Menen kohta muutaman tunnin nokosille, ja yritän mennä heti aamulla ruokaostoksille. D käy myöhemmin ostamassa pienen kalkkunan, yms. jouluruokaa. Hänen piti tehdä ne ostokset eilen illalla, mutta sitten äitinsä kuoli, ja tietty joku kaupassakäynti oli aika toisarvoinen asia.

Pitääkin googlettaa jotain kalkkunatäytereseptejä..