Lykkasin valikoituja kuvia yhteen potkoon (=laiskotti), joten aluksi Kilmacurragh Arboretum -kuvat;

Kilmacurragh Arboretum

Kavimme viime vuonna tuolla myoskin syksylla, mutta se taisi olla hiukan aikaisemmassa vaiheessa kuin tana vuonna. Tanaan oli kuitenkin sikali mukavampaa, etta ei satanut (ja oli jopa aurinkoista!). Kukkakujallakin riitti viela paljon varia.
Jatkoimme sitten matkaa kohti Beehive-pubia, mista oli tarkoitus hakea kahvit, kun olin tehnyt meille evasvoikot mukaan. Mina jain autoon, kun Daniel meni ostamaan niita kahveja, mutta pian han ilmestyi pubin ovelle ja viittoi mua tulemaan sinne. Heti kun kavelin ovesta sisaan, tajusin minka takia - ruuan tuoksu oli huumaava! =D Jaimmekin sitten sinne lounaalle;

Lunch at the Beehive

Otimme kumpikin lihapullia, mitka olivat tosi isoja ja mukavan valkosipulipitoisia. Annos oli niin iso, etta multa jaivat melkein kaikki perunat syomatta, kun ei vaan pystynyt ahtamaan.. Ja ostimme toki lopuksi ne kahvitkin mukaan, joskin evasvoikot syotiin vasta paljon myohemmin kotona..
Sain tekstarin, etta ensi viikon kuvausaikataulu oli jostain syysta muuttunut, ja Camelot-duunit siirtyvat myohaisempaan ajankohtaan. Toivottavasti ei kovin paljoa myohemmaksi, kun laskuja riittaa. No, soitin kuitenkin saman tien H:lle, ja peruin perumiseni, hih. Eli voin sittenkin auttaa hanta ensi viikolla laksyissa, ja paasen nyt myos viestintaryhman pappilassa pidettavaan kokoukseen, jonka peruuntuminen osaltani olisi harmittanut.
Sitten ajelimme vahan paamaarattomasti, nauttien kauniista ja lampimasta syyspaivasta..

Autumny Friday spin

Ja lopulta paadyimme spontaanisti Six mile pointin rannalle (Blackditch), missa oli taas kaikenlaisia kivoja merilevatyyppeja.. Muistin nahneeni tuosta leveasta nauhamaisesta levasta jonkun kivan kokkausohjelman, mista tekivat siita muistaakseni jotain 'perunalastumaista', ja ainakin salaattia.. Jos olisi sattunut sopiva pussi mukaan, olisin saattanut kerata sita mukaan ja googlettanut sitten reseptin toivossa.. Mutta ehka yritan loytaa ne reseptit ensin, ja mennaan sitten joskus uudestaan keraamaan levaa.

Six mile point