Onnellisuustesti löytyi täältä. Tulokseni: 24 pistettä (asteikolla Onnellinen 30 pistettä - Masentunut 0 pistettä). Tarkemmin:
Pisteitä 16-30
Onnellisuutta ja masentuneisuutta piirtävällä janalla Sinä olet lähempänä onnellista. Mitä lähempänä 30 pistettä olet, sitä taipuvaisempi olet iloiseen ja optimistiseen asennoitumiseen elämää, itseäsi ja toisia ihmisiä kohtaan. Olet tyytyväinen olemassaoloosi ja sinut itseäsi ympäröivän maailman kanssa.
Löydät elämästäsi riittävästi ilonaiheita ollaksesi itseesi ja elämääsi tyytyväinen.
Jos olet lähellä 30 pistettä, kannattaa kuitenkin kysäistä itseltään, onko silmille unohtunut ruusunpunaiset lasit. Elämä ei ole kenellekään aina helppoa, ja vaikeuksien kokonaan kieltäminen saattaa ajan mittaan aiheuttaa vakavaa masennusta.
Mitä lähempänä 16 pistettä olet, sitä tasapainoisempana voit itseäsi pitää. Suurin osa ihmisistä on sitä mieltä, että äärimmäinen herkkätunteisuus- niin hyvässä kuin pahassakin - aiheuttaa yleensä mielipahaa ja ahdistusta.
Jos kuitenkin olet itseesi tyytyväinen juuri sellaisena kuin olet, ja pistesaldosi on kirkkaasti kolmessakymmenessä, viittaa testitulokselle kintaalla ja nauti elämästäsi juuri sellaisena kuin olet. Joidenkin mielestä tasapaksuus on tylsää, ja elämä elämisen arvoista vasta silloin, kun se todella tuntuu joltakin! Kysymyshän on makuasioista - ja Sinun elämääsi voit vain Sinä elää.