DSCN9004.jpg

Menin perjantaiaamuna nukkumaan viideltä, ja tarkoitus oli herätä klo 12:30, mutta puhelin soi yhdeksältä - heppu vahvalla intialaisaksentilla, tulossa toimittamaan tilaamaani bean bag'ia. Kaipasi ajo-ohjeita, ja hoki jotain Drumreen postista, ja olevansa menossa kohti Trim'ia.. Selitin useampaan otteeseen ja selkeästi, miten ajaa perille, mutta heppu vaan hoki jotain Trimista, ja "anna ohjeet, tai menen, kun on perjantai".. Huoh.. Lopuksi tiuskaisin sille, että UNOHDA SE TRIM!, ja toistin jälleen kerran ne antamani ohjeet.

Olin epäuskoinen, josko heppu löytäisi ikinä perille, mutta päätin varmuuden vuoksi laittaa pikaisesti vaatteet päälle, niin voisin mennä avaamaan portin. Olin sitten juuri aikeissa laittaa kengät jalkaan, kun ovikello soi - vuokraisäntä toi bean bag -paketin, eli se intialaisheppu oli sitten kuitenkin löytänyt perille! =D Vuokraisäntä sanoi, ettei ollut ymmärtänyt sanaakaan sen intialaishepun puheesta - kerroin joutuneeni antamaan hänelle puhelimitse ajo-ohjeita..

DSCN8993.jpg    DSCN8994.jpg

Piti toki heti kaivaa bean bag laatikosta, ja nähdä millainen se on - päätin jättää laatikon kissojen iloksi..

Yhdistin testikäytön ja ennen virallista aamuherätystä jäljellä olevan ajan, vein säkin yläkertaan, viskasin sängylle, ja otin mukavat nokoset. Univelkaa jäi kuitenkin runsaasti, mutta onneksi oli perjantai..

DSCN8995.jpg

Olin torstaina kysynyt iltavuorolaisilta, kiinnostaisiko heitä pizza-perjantai. Ahkera sotkija olisi osallistunut, mutta oli ottanut perjantain vapaaksi. Kahdesta nyypästä toinen sanoi syövänsä keittoa, mutta toinen oli alustavasti kiinnostunut tilaamaan pizzaa.

Tein varmuuden vuoksi eväät mukaan, kun en välttämättä olisi viitsinyt (saati ehtinyt) tilata pizzaa vain itselleni, jos se viimeksi mainittu kollega ei sattuisikaan haluamaan pizzaa.

Oli kiva poimia salaattia pienessä tihkusateessa =) Minipuutarha on toistaiseksi välttynyt etanoilta, kun on keskellä soraa. E oli lisäksi laittanut päälle suojaverkon, joten salaatit, sipulit ja yrtit ovat muutenkin oikein hyväkuntoisia.

IMG_20150515_190624.jpg

Perjantai oli sitten mulle aika superkiireinen, kun piti tehdä omat reportit, tietyt pikaista käsittelyä vaativat jutut (jotka 'ahkera sotkija' olisi muuten tehnyt, mutta kun oli perjantain lomalla.. opetin lähinyypän tekemään kys. juttuja, ja hän olisi mielellään auttanutkin, mutta hänelle tuli jotain softaongelmia, joihin en ehtinyt paneutua, niin ei sitten voinut auttaa), ja lisäksi kaikki illan emailit, kun ne nyypät eivät vielä osanneet - ainakaan ilman jatkuvaa apua, jota en ehtinyt antamaan.. Onneksi toinen nyyppä osasi hoitaa yhden sellaisen asian, joka on tehtävä n. tunnin välein, koska siihen mulla ei olisi riittänyt aikaa. Toinen teki sitten hänelle annettua duunilistaa, joka ei sinänsä ole tärkeysjärjestyksessä niin korkealla, mutta on joka tapauksessa tehtävä joskus, ja se sujui häneltä ilman apua. Laiton hänet pizza-vastaavaksi, kun päädyttiin sitten tilaamaan ne pizzat =)

DSCN9000.jpg

Jaettiin kakkuperjantain kakunjämät, ja kun muut olivat poistuneet, siivosin taas sen kakkupöydän, vaikka en ole edes mukana kakkulistalla. Vein roskat ja pyyhin pöydän.

DSCN8996.jpg    DSCN8997.jpg

Kotona siirsin pahvilaatikon uuteen paikkaan, ja seurasin kissojen leikkisessiota.. =)

DSCN8998.jpg    DSCN8999.jpg

IMG_20150516_003744.jpg    IMG_20150516_033220.jpg

Pelastin keittiöstä (taas yhden) etanan, ja rojahdin sitten laptopin kanssa bean bagilla jatketulle sohvalle - mistä heräsin muutamaa tuntia myöhemmin.. En muistanut, että edellisyön unet jäivät lyhyiksi, joten ilmankos nukahdin sohvalle.. En viitsinyt edes siirtyä yläkertaan, vaan jatkoin nukkumista sohvalla.

Oli tarkoitus mennä lauantaina multaostoksille, mutta nukuin univelkaa pois, eikä sitten vaan huvittanut mennä minnekään, vaikka menikin potentiaalinen puutarhurointiaika hukkaan. Kävin kyllä riuhtomassa hiukan rikkaruohoja pois, ja ottamassa kuvia papuvauvoista =D

DSCN9003.jpg    DSCN9002.jpg

Kävin jossain vaiheessa kuvaamassa kaunista lauantaiaamua makuuhuoneen ikkunasta - ja palasin sitten sohvalle nukkumaan..

DSCN9005.jpg    DSCN9006.jpg

DSCN9001.jpg

Cara löysi heti uuden nokostelupaikan..

DSCN9007.jpg    DSCN9008.jpg

Nuo kaksi ulkokissaa tykkäävät toisistaan. Ovat melkein aina yhdessä, ja vaikka annan aina kaksi kupillista ruokaa, usein syövät yhdessä samasta kupista, ja siirtyvät sitten toiselle kupille..

Cuddles seurasi ovelta..

DSCN9009.jpg

Huomasin harmaassa kukkapurkissa ensimmäiset pavun taimet!

DSCN9010.jpg    DSCN9012.jpg

DSCN9015.jpg    DSCN9016.jpg

Menin tarkistamaan aidan vierustan kukkapenkit, ja sielläkin oli papuvauvoja =D

DSCN9013.jpg    DSCN9014.jpg

T:n aikoinaan istuttama kukka =)

DSCN9017.jpg

Salaatit yms..

DSCN9018.jpg    DSCN9019.jpg

Piti ottaa kuva mysteerikasvista, jossa oli vielä siemenkota tallella =)

DSCN9020.jpg    DSCN9022.jpg

En varmaan raski poistaa toviin tuota pahvilaatikkoa, kun kissat selvästi tykkäävät siitä. Cuddles nokostelee laatikossa, ja leikkivät yhdessä niin että Cuddles on laatikossa ja Cara laatikon "katolla", ja jahtaavat sitten ovien kautta toisiaan. Välillä Godzilla-tappeluja.. =D

R soitti ja kutsui huomenna heille, kun pikku-R:lla on First Communion. Tuli sen verran viime tipassa, etten taida jaksaa lähteä Bray'hin niin aikaisin, että ehtisin messuun, mutta lupasin käydä heillä sitten iltapäivällä. Eivät järjestä juhlia, kun R on ollut niin kiireinen, mutta oletan että minun lisäkseni myös kummipojan perhe saattaa olla paikalla, mikä olisi kiva juttu, niin tulisi samalla tavattua heidät pitkästä aikaa.

Nyt olisi fiksua mennä nukkumaan, mutta kun nukuin iltapäivään asti, niin nyt ei sitten nukuta ollenkaan! Katson ehkä Robocop 3:n loppuun asti, tai mahd. pari jaksoa Masterchef Australiaa..