Suunnittelin harjoittavani kesaalkoholismia ja juovani nelja tolkkia Strongbow-siideria per paiva, mutta ei tuo(kaan) rutiini taida onnistua ihan sellaisenaan. Viime yona lopettelin just vikaa siideriani, kun Ed viskasi tekstaria, ettei ollut vaihteeksi ollut ulkona, mutta ei vasyttanytkaan, ja ehdotti olutsessiota. Ma harvemmin kieltaydyn ilmaisesta oluesta (hih), eli han sitten saapui mukanaan puoli laatikkoa Grolschia (suoraan pakastimeen) ja pussi pakaste-chipseja! Sullottiin niita chipseja grilliin, ja kun meidan grilli on vahan sokona, niin tuloksena oli keskella peltia lahes mustia chipseja ja reunoilla keltaisia - totesimme, etta meidan pitaisi avata ravintola; Gourmet Chips.
Sita olutta oli sen verran runsaasti, etta mulle jai viela kuusi pulloa, joten sunnuntainkin kesaalkoholismi oli turvattu. Olikin ihan mukavaa ryystaa Grolschia, kun istuin takapuutarhan nurmikolla varittamassa (joo, taytyy ostaa H:lle uusi Dora-varityskirja, kun olen kohta itse varittanyt kaiken..). Aurinko oli tosin valilla ohuen pilvipeitteen takana, mutta ulkona oli silti lamminta ja nautin puutarhassa rentoutumisesta kissojen kanssa.
Varasin vihdoin Suomen-lennotkin. Lennan ekaa kertaa pitkasta aikaa Helsinkiin, kun Tampereelta on vaan niin hankalaa matkustaa Imatralle. Aiti on kylla saapuessani Helsingissa, mutta en tieda nahdaanko siina vaiheessa, kun ajattelin menna suoraan lentokentalta asemalle ja hypata seuraavaan Imatran-junaan. Palaan sitten vajaata viikkoa myohemmin muutamaksi paivaksi Helsinkiin. Aer Lingus nakyy lentavan kys. reittia vain tiistaisin ja lauantaisin, eli matkastani tuli 2-3 paivaa pidempi kuin olin suunnitellut. Toivottavasti Suomessa ei ole liian kuuma!
Taytyy katsoa, jos loytaisin Imatralta jotain suht. edullista majoitusta.. Mulle on kylla tarjottu yhta majapaikkaa, mutta erakkoluonteena olisin ehka mielummin jossain omissa oloissani, jos mahdollista.