H illustrated a story.. H illustrated a story..

H made a birthday card for her teacherKuten olen maininnut aiemmin, mulla on valtavasti kuvia rastissa, kun en ole ehtinyt pienentaa ja netittaa, ja tilanne vaan pahenee, kun tulee kaytya niin usein maisema-ajeluilla ja luontokavelyilla, mista rapsin aina urakalla kuvia..
Nama kuvat ovat aprillipaivalta. Olimme muuten edellisena paivana valistaneet H:a, mita April Fools' Day tarkoittaa, ja han kertoi sitten aprillipaivana naama loistaen, etta oli huijannut koulussa ihan kaikkia =D
Tuo piirros oli H:n kuvitus johonkin sina paivana kirjoittamaamme tarinaan - otin kuvat ennen ja jalkeen varityksen. Pikkukuvassa on sitten syntymapaivakortti, minka H taiteili opettajalleen. Autoin vahan tuon kukkasen kanssa. Olen sotkenut kuvasta nimet.
Naita laksysessioitakin on jaanyt blogittamatta aika paljon, kun olen kirjoittanut lyhyet muistiinpanot Moleskinen puolelle, enka nyt jaksa luntata sielta niita tanne blogiin. Viime- ja toissaviikko olivat tosin koulun paasiaislomaa, eli H kavi meilla vain kolme kertaa loman aikana. Luimme vain yhtena paivana, Barbie Tiara Club -kirjaa, ja muuten lahinna askartelimme ja varitimme kaikenlaista, mista varmasti postitan joskus kuvia, kun ehdin kuvankasittelyssa sinne asti!