Laitan nyt koko paivan samaan entryyn, vaikka meneekin "Opitaan lukemaan" kategoriaan..
Aamupaivalla menin R:n talon eteen, jossa oltiin sovittu tapaaminen Tesco-reissua varten. Pikku-R halusi taas kavella itse, eli etenimme aika hitaasti Pink Dotille (naistenvaateputiikki) asti, kunnes R laittoi vastaan pyristelevan tyttarensa rattaisiin. Pikku-R rauhoittui kuitenkin pian, ja vetaisi siina pienet nokosetkin..
Tanaan mulla ei varsinaisesti ollut mitaan ostoslistaa, vaan lahdin lahinna sen kavelylenkin takia, mutta yllattaen huomasinkin taas keranneeni painavan ostoskorin tayteen.. Paluumatkalla R piti pikku-R:n tyytyvaisena roskaruuan avulla, eli parilla pussilla erilaisia naksuja.
H tuli sitten kolmen maissa, ja hanella oli tosiaan tanaan se lukukirja mukana, heh.. Aloitimme matikalla, ja luimme sitten muutaman sivun kirjasta. Lukeminen sujui tanaan huomattavasti paremmin! H jattikin nyt sen kirjan tanne, niin ei tarvitse joka paiva tuoda sita erikseen.
Paivan pelisessio jai lyhyeksi, kun H:n isa soitti ja sanoi olevansa kotimatkalla, ja tuli vaihteeksi hakemaan H:n meilta. En muista olenko maininnut, mutta just ennen Suomen-matkaani H:n isa sai toita, mika on sinansa hieno juttu, mutta han on valitettavasti ollut viime viikkoina muutamaan otteeseen sairaalassa, ja se duuni saattaa olla hanelle fyysisesti liian rankka, kun hanella on sisaelinongelmia =/ Han oli ennenkin kovin laiha, mutta vaikutti laihtuneen entisestaan, kun en ollut nahnyt hanta muutamaan viikkoon.
Lahdin itse viela offie-reissulle, kun halusin ostaa toisen pullon sita viikonloppuna nautittua valkoviinia. Ostin samalla siideriakin, mika nyt saa jaada huomiseksi =D Tuosta vinkusta viela: olen yleensa punkkuihmisia, ja kesajuomana on siideri, mutta tuosta valkoviinista pidin yllattavan paljon!