Kavaistiin ilta-ajelulla, ja oltiin vasta ajamassa ulos Bray'sta (Old Conna'lla), kun Daniel muisteli vuosien takaista liikennetta, ja demonstroi yhta kommenttiaan ajamalla sellaisen tosi lyhyen patkan hiukan kovempaa. Samalla hetkella huomasimme etuvasemmalla olevan garda-auton, ja sielta garda-tati ryntasikin tielle pysayttamaan meita... 50:n alueella tuli sitten ajettua 71:a, ja tuloksena oli taas ylinopeussakko (€80), seka kaksi penalty points (suomeksi?). Hienoa.

En muista blogitinko, mutta meillehan kavi lahes samanlainen juttu, jokunen viikko sitten. Ajeltiin J:n kanssa Stepasiden liepeilla etsimassa kauppaa, josta grillihiilet eivat olleet loppu, ja siina yhdella tiella on sellainen tosi lyhyt 50:n rajoitus, joka jai huomaamatta, ja gardat tietty kyttasivat innoissaan heti kys. patkan jalkeisella tieosuudella... Sakot tuli, ja ne kaksi penalty points, jotka virallisesti tulevat Danielin kortille vasta 29/7, ja kestavat kolme vuotta - vakuutuksen hinta nousee..

Toki molemmat sakot tulivat periaatteessa ansaitusti, mutta vituttaa kun just meilla on noin huono tuuri. Daniel on tosi hyva kuski, ja nuo molemmat ylinopeustilanteet ovat olleet sellaisia, etta kenellekaan ei aiheutunut siita pienintakaan riskia, ja gardat olivat nimenomaan valinneet kyttayspaikat, missa ylinopeudesta sakottaminen tuntuu lahinna kiusaamiselta. Lisaksi, naemme liikenteessa joka ikinen paiva aivan uskomattomia idiootteja, joilla kuitenkin tuntuu olevan mielettoman hyva tuuri - eivat IKINA saa sakkoja, vaikka rikkovat todella torkeasti liikennesaantoja. (Taalla ajo-opetuksen taso on todella paljon heikompi kuin esim. Suomessa, eli kuka tahansa taystumpelo todellakin voi saada kortin..)

Vievat kaiken ilon ajamisesta...

Editoitu: Lisasin videon, jonka kuvasin myohemmassa vaiheessa ilta-ajelua..