080719_seafswts1b.jpg
Mainitsin edellisessa kirjoituksessa irtokarkit, joita ostin Seafrontin kasityo- ja ruokamarkkinoilta.. Ylla koko satsi (paitsi nuo 'merkkarit' olivat Maarialle). Noille tuli hintaa €7, mika on mun mielesta aika paljon..

080719_seafswts2b.jpg
Tassa sitten banaanivertailu.. Isoin banaanikarkki oli aika massiivisen kokoinen, ja sen sisusta oli melkein vaahtokarkkimaista valkoista massaa. Maistui ihan hyvalta, muttei niin hyvalta kuin keskimmainen, joka oli mulle se 'oikea' banaanikarkki. Olisi pitanyt ostaa niita enemman kuin kaksi.. Tuo pienin on sitten joku esanssijuttu, missa ainoa yhteys banaaniin oli keltainen vari.

080719_seafswts3b.jpg
Oli ihan pakko ostaa tekohampaat!!! =D Jos olisin tiennyt, etta olivat niin hyvia, niin olisin ostanut useammat.. Sen lisaksi, etta niiden kanssa oli webcam-hupia, ne maistuivat myos ihanan mansikkaisilta..

080719falsiesb.jpg
Tassa viela hiukan onnistuneempi otos kuin tuo, mika nakyi blogin oikeassa laidassa... Oli muuten todella vaikeaa pitaa pokka, kun tungin karkkitekareita suuhun ja Maaria istui vastapaata ja nauroi itsensa tarviolle! Meinasi hampaat sulaa, ennenkuin ehdin kuvata..

080719_seafswts4b.jpg
Ostin uudet tissit. No oikeasti nama olivat kylla tatteja, joiden varret ovat vain kuvassa piilossa..

080719_seafswts5b.jpg
Tama nayttaa kuvassa enempi kasvoilta, vaikka tarkoitus oli tehda ladyboy.. Olisin kuitenkin tarvinnut sita varten kolmannen kaden.