Tassa on taas vierahtanyt viikko edellisesta blogituksesta (poislaskien asken blogittamani nokkahuiluvideo). Muutamaan otteeseen on kylla ollut tarkoitus blogittaa, mutta sitten joku muu ikkuna on taas vienyt mukanaan, tms.
 
Ei mitaan isompia tapauksia, vaan lahinna yleista kohimista ullakolla, jne. Se taannoinen nuha tosiaan lahti sipuli-valkosipulimetodilla ja on pysynytkin poissa, mutta yska jaa aina paalle, ja vaivaa edelleen, vaikkei onneksi enaa niin pahana. Olen voinut taas kutoakin, kun ei tarvitse ihan koko ajan parskia. Tarkoituksena siis kutoa ne aiemminkin mainitsemani irtohihat, mutta kutominen on kylla NIIN hidasta.. Ensinnakaan en ollut vuosikausiin kutonut yhtaan mitaan, sukkapuikkoni ovat varmaan kaikki viisi eri pituisia ja paksuisia, ja osa vahan mutkallakin, ja toki valitsin myos langan, mika ei ole kaikista helpoin kasitella =D Mutta multivarijalki on kylla tosi kaunista - varit ovat kuin Wicklow Mountains parhaissa syysvareissaan! Kavin ostamassa toisen keran samaa lankaa, mutta nyt kun (vasta) ensimmaisen irtohihan ranneosa on kudottu, arpoisin ettei yhdesta kerasta tule riittamaan niin pitkaan irtohihaan kuin suunnittelin.. Saa nahda, kaynko ostamassa viela 2-4 keraa (jos kys. lankaa edes ON enaa jaljella), vai paadynko tekemaan vain irtohihantumpit = pidemmat ranteenlammittimet.. Mulla on tuore kuvakin, mutten ole viela flickr'oinyt sita. Pienta ongelmointia aiheutti (ja aiheuttaa vastedeskin) hihan leventaminen, kun olen kutonut kolme oikeaa ja yksi nurja jalkea.. Haluan koko hihan vastaavalla tavalla, ja paadyin tekemaan ensimmaisen levennyksen niin, etta lisasin yhden silmukan joka toiseen palkkiin oikeaa neuletta (sinne keskelle), ja ajattelin seuraavan levennyksen kohdalla lisata silmukoita niihin jaljella oleviin kolmen oikean silmukan palkkeihin.. Ainakin toistaiseksi vaikuttaisi jokseenkin huomaamattomalta levennykselta =) En edes muistanut miten levennetaan, mutta onneksi nykyisin voi googlettaa mita tahansa! Virkkaaminen on kylla mukavampaa ja nopeampaa..
 
Mitas muuta.. Joo, plarasin Vodafone Ireland -saitin cherry points -kauppaa, ja mietin mihin kayttaisin kertyneita pisteita.. Ensimmaiseen todella himoittavaan puhelimeen oli sen verran matkaa, etten ikina jaksaisi odottaa pisteiden kertymista (ja siina vaiheessa kys. puhelinkin olisi varmaan jo antiikkia), mutten toisaalta halunnut myoskaan tuhlata pisteitani "tylsaan" top-upiin, joten paadyin tilaamaan mustan retroluurin, eli sellaisen vanhanaikaisen luurin, missa jopa kierrejohto, ja minka voi plugittaa puhelimeen, niin etta puhelin on vaikka taskussa ja samalla voi mukavasti puhua luuriin, joka pysyy helposti vaikka olan ja leuan valissa, kuten ammoisina aikoina =D Luuri tuli eilen, ja on tosi ihq, mutta pettymyksekseni sen plugi on liian iso puhelimeeni (vaikka olin googlettanut asian ennen tilausta). Paan aukominen Facebookissa (ja tagit) kannatti, silla sain melkein saman tien yksarin Native Union UK:n hepulta, joka tarjoutui lahettamaan ilmaisen adapterin! =D Siis fantastista! En edes ollut suoraan heidan asiakkaansa, kun tilasin luurini toisaalta, mutta tuosta jai kylla todella hyva fiilis. Sain viela kahdelta yolla tilannepaivityksen, joten kiinnostavat tyoajat heilla =) Odotan innolla, etta paasen testaamaan luuriani.
 
Eilen lupasin myos tehda voiceover-naytteen yhteen peliin. Loysin ikivanhan Korg Pandorani, mihin hommasin tana/viime vuonna patteritkin (pitkasta aikaa), ja yksi sen efekteista vaikuttaisi olevan aika hyva taustameluntappaja. Siis ei muuta aantani, mutta tuottaa just sopivasti kaikua, niin etta saan aanitettya suht. siedettavan naytteen. En sitten tieda tykkaavatko aanestani ollenkaan, kun hahmokin on mulle aika tuntematon. Olen siis nahnyt hahmosta vain 3D-mallin ja yhden kuvan pelin ykkososan kannessa, etta en ollenkaan tieda millainen han on ja mita kaikkea han tekee, mika on vaikeaa, kun pitaisi paattaa milla savylla tekee sen naytteen! Ehka teen muutaman version? Lisaksi, tarkoitus ei olisi kuulostaa irlantilaiselta ollenkaan, ja kiemurtelin kauhusta kun kuuntelin ekoja testejani - en haluaisi kuulostaa britiltakaan! LOL Nimim. neutraalia aksenttia etsimassa..
 
Tanaan oli kuunpimennys, joka osui keskelle paivaa. Kuun piti nakya punaisena, mutta en jaksanut vaihtaa ullakkoreleitani, joten kavin vain etu- ja takaovella, ja hiukan takapuutarhan puolella, enka edes loytanyt kuuta taivaalta, joten se taisi olla niin matalalla, etta talot/puut peittivat sen nakyvista =/
 
Ehka netitan tassa muutamia kuvia ja lykkaan vaikka jotain niista tanne..