Little chefs had made a breakfast salad "I'm not going to be a TV chef..." =D

Pikkukokit olivat aamullakin salaatintekopuuhissa, mutta edellisiltaa vahemmin poseeraushaluin.. ("Minusta ei tule TV-kokkia", sanoo ilme.. heh..)

Breakfast

Ei pidetty niin kiiretta tana aamuna, joten menin Matinkadullekin hiukan myohemmin. Halusin sen takia aloittaa siella aikaisin, etta paivanvaloa riittaisi raivaushommiin, kun sahkosopimusta ei enaa ole, mutta valoahan onneksi riittaa jo iltaan asti.
Sahkopuljuista muuten sen verran, etta niita liittyi isani sahkosopimukseen kaksi. Sen toisen maksoin pois v. 2009, ja sovittiin etta katkaisisivat sahkonjakelun silloin. Niin tapahtuikin. Toinen (Fortum) sitten lahetteli laskuja muistaakseni ihan alkuvuoteen 2011 asti, kunnes LOPULTA paasin heista kokonaan eroon, ja sahkoasian piti olla taysin ohi. MUTTA...! Se aiempi (Imatran Seudun Sahko, tms.) yllattaen lahettikin mulle maaliskuussa yli satasen laskun, ja toisen, n. kympin laskun! Siis MISTA VITUSTA?!? En todellakaan aio maksaa jollekin RIKOLLISELLE kiristajafirmalle, jolta en ole tilannut niin minkaanlaista palvelua, ja jonka aiemmin myyma, isani tilaama palvelu on loppunut jo KAKSI VUOTTA SITTEN!!! Koska asia kuitenkin etenisi jollekin toiselle rikollisfirmalle (=perintatoimistolle), jos jattaisin sen vain roikkumaan, lahetin tuolle tyhjanlaskuttajapuljulle sahkopostia, missa tiedotin, etten ole heille mitaan velkaa, heidan palvelunsa on loppunut sovitusti vuonna 2009, en aio maksaa laskua tyhjasta, eika kys. asuntoon kannata enaa lahetella turhia laskuja, koska asunto on menossa myyntiin. Tyontakoon ne tyhjasta keksityt laskut mun puolestani perseeseensa. (Tuota viimeista kohtaa tosin en laittanut siihen sahkopostiin, vaan pidin viestin tiukan asiallisena.)
Mutta siis vituttaa tuollainen. Eivatpa ole tassa viimeisten kahden vuoden aikana tulleet yrittaneeksi laskuttaa mistaan, joten miksi nyt?!?

In Imatra.. In Imatra..

Hm ja pojat ovat muuttaneet sitten viime visiittini, joten olen nyt nahnyt myos itselleni tuntematonta Imatraa. Tosin hamarasti muistan kylla aiemminkin kavaisseeni noissa maisemissa, mutta siita on vuosia, ja nekin kaynnit olivat sellaisia pikaisia kertavisiitteja, etta ei pahemmin jaanyt mieleen..

In Imatra.. In Imatra.. In Imatra.. In Imatra..

Kuvissa on niin kuollutta, kun oli tosiaan pitkaperjantai, ja kaikki kaupat yms. paikat kiinni..

In Imatra.. In Imatra..

In Imatra.. In Imatra.. (The house where I'm clearing a flat..)

Tuossa ylla oikealla nakyva keltainen talo on se, missa tyhjentelen asuntoa..

Diary moment in Imatra Lunch

Pidin paivakirjatauon juustonaksujen kera, ettei menisi liian montaa paivaa ilman muistiinpanoja.. Toinen kuva myohemmalta lounastauolta. Olin ottanut evaat mukaan, kun kaupat olivat kiinni, mutta unohdin raejuuston Hm:n jaakaappiin!

Local paper Article about Munamies (Eggman)

Uutisvuoksessa oli juttu Munamiehesta =) (Klikkaa isommaksi..)

Lunch, part 2

Toinen lounastauko.. Otin toki muitakin kuvia, mutta lahinna vinyyleista, joista on oma flickr-settinsa..

Sheet music

Nuotteja..

One of my dad's many notes..

Viesteja ja muita muistiinpanoja loytyy joka puolelta.. Valitettavasti, parhaita ei voi jakaa, kun niissa mainitaan nimia.. =)

Sorting vinyls..

Vinyyliurakka eteni..

Giving these away.. Giving these away..

Sterkkapino lahtenee tuosta uuteen kotiin pian sen jalkeen, kun palailen Imatralle..

Backyard Backyard

Backyard

Odottelin Hm:a ja poikia, niin ehdin rapsia muutaman takapihakuvan..

Buzzer (I don't remember if this was there, the last time..?) Backyard - the only access door!

Backyard

Sitten ajeltiin "kotiin" pain, ja rapsin matkan varrelta kuvia;

School & pre-school Creche

Tassa sitten taas "maailma laptopin takaa nahtyna" sarja;

From my laptop spot (in Imatra) From my laptop spot (in Imatra) From my laptop spot (in Imatra) From my laptop spot (in Imatra)

Tama alla nakyva teehetkikuva jai pitkaperjantain viimeiseksi kuvaksi. Me oltiin jo syoty (unohdin ottaa ruokakuvia!), mutta yksi ylimaarainen suu oli viela tulossa syomaan, joten kuvassa nakyva lautanen odotteli hanta. Tuli vetaistya pari lasia viiniakin, eli vahinkoabsolutismiini tuli taas kiva katko =D (Oli siis vasta kolmas kerta tana vuonna, kun otan yhtaan mitaan..) Tata naputellessa, repesin taas kerran aivan mielettomalle tosielaman toteamukselle, mita en kuitenkaan valitettavasti halua jakaa, koska se liittyy todelliseen henkiloon.. =) *hihi*

Barry's Tea, in Imatra.. =D