1. Montako paria kenkiä omistat, miksi?
Hmmm.. Mustat kävelykengät, kaksi samanlaista paria beigejä sandaaleita, uutena hajonneet sandaalit.. Loput ovatkin risaisempia; ikivanhat Palmrothin nilkkasaappaat, joita olen pitänyt Suomi-matkojen talvikenkinä (on liimailtu ja vetskaria korjattu..), 16-vuotiaana ostamani talvikengät (edelleen ok, joskin vuoret ovat hajalla..), ja joitakin pareja ikivanhoja, korjaamista kaipaavia kenkiä, joista suurin osa joko Palmrothin pikkukenkiä tai nilkkasaappaita. Ovat jossain laatikon pohjalla tms..) Ai joo, on mulla jossain laatikossa satiinipintaiset juhlakengätkin, jotka ostin iltapuvun seuraksi - molempia käytetty kaksi kertaa joskus vuosia ja vuosia sitten.
2. Suositko jotain tiettyä kenkämerkkiä, miksi?
En ole merkki-ihmisiä, vaan ostan sellaista mistä pidän ja mihin on varaa. Suomessa asuessa ostin/sain enimmäkseen Palmrothin kenkiä / nilkkasaappaita, koska pidin niistä ja ovat olleet hyvälaatuisiakin. Niitä vaan ei myydä täällä.
3. Kuinka usein hankit uudet kengät?
Yleensä siinä vaiheessa kun on ihan pakko, eli kaikki muut monot ovat hajalla tai ei ole mitään vuodenaikaan sopivaa.
4. Suositko jotain tiettyä kenkäkauppaa, miksi?
Mikä sattuu olemaan lähimpänä..
5. Ostatko kenkiä joillain muillakin kriteerillä kuin koko (esim. sopivatko johonkin tiettyyn vaatekappaleeseen tms.)?
Kenkien on oltava mukavat jalassa, mieluiten mustat, ja muutenkin haluan pitää niiden ulkonäöstä. Melkein kaikki vaatteeni ovat mustia, eli mustat kengät yleensä sopivat kaikkien vaatteiden kanssa..
(via)