Tanaan aamupaivalla oli kaunista ja aurinkoista, joten paatimme joskus yhden maissa lahtea ajelulle. Tein evaaksi voileivat ja termoskahvit, ja nappasin viela pari banaania mukaan.
Aloitimme spontaanilla pikavisiitilla Rocky Valley Driven poluille, koska Daniel halusi nayttaa mulle siella kukkivat kanervat. Ne olivatkin tosi kauniita, ja gorse-pensaat ovat alkaneet myos kukkia uudelleen (ne kukkivat ahkerimmin kevaalla, mutta nakojaan lepailevat kesan mittaan ja kukkivat syksymmalla toisen kierroksen - tai noin ainakin tana vuonna), joten joka puolella aukesi meri gorse'n keltaista ja kanervan purppuraa =D (Kylla, otin kuvia, mutta olen yha keskella 3/8 Tinahely Show'n kuvien kasittelya..) Harmitti, etten ollut ottanut saksia mukaan, koska maalatun kivitalon nurmikko olisi kaivannut leikkaamista. Se on siis se pieni taloksi maalattu kivi, josta postitinkin joskus kevaammalla kuvia..
Jatkoimme matkaa Lough Tay'lle, missa soimme voileivat ja katselimme autosta paikalle pysahtynytta turistilaumaa. Emme tanaan jalkautuneet siella ollenkaan. Sen sijaan, tutkin mukaan nappaamiani puutarhaesitteita, ja paatimme ajaa Kilmacurragh Arboretum'iin.
Matkalla alkoi ripotella vetta, mutta se pysytteli onneksi tihkuna.. Paasimme perille, ja loysin yhden portin luota standin, jossa oli paikan esitteita. Otin siita yhden kartaksi, ja lahdimme tutkimaan paikkaa kavellen. Vesisade yltyi tietysti melkein heti hiukan rankemmaksi, ja pitelimme sadetta ison tammen alla, mutta kun sade ei nakynyt hellittavan, jatkoimme lopulta kavelya, kun olin laittanut ohuen villatakin paalle ja ison pellavahuivin harteille. Keskityin lahinna suojaamaan kameraa sateelta!

Kun ehdimme lammelle asti, vesisade oli jo muuttunut kunnon rankkasateeksi. Lammella muuten nain elamani ekat water lilies (vesililjat? en muista mita ovat suomeksi). Siis olen nahnyt paljon kuvia, mutta en ainakaan muista ikina ennen nahneeni oikeita sellaisia. Ne olivat kauniita.
Kiersimme lammen ympari ja ihailimme eksoottisia kasveja. Lopulta jouduimme taas suojautumaan sateelta yhdelle puukujalle, mista kuvasin tuon ekan videon (ylla). Sade ei kuitenkaan hellittanyt, ja jatkoimme sitten kavelya, joskin sade hiukan tappoi kiinnostusta Himalajan kasvien spottailuun..
Jossain vaiheessa huomasin kauempana kauniita kukkia, ja paatin uhmata sadetta ja menna katsomaan niita lahempaa. Onneksi mentiin! Kukkakuja oli aivan fantastisen ihana! =D Meilla on osaa kys. kukista myos takapuutarhassa, mutta omamme eivat ole viela niin pitkalla kuin tuon puutarhan kukat. Tassa alla pieni 360 asteen video yhdesta kohtaa kukkakujaa;

Tuonne on ehdottomasti mentava uudelleen joskus kauniimmalla ilmalla!