Extras (Camelot / Ardmore Studios)

Perjantaina Camelot-paiva alkoi 2:30pm. Sama asu kuin edellisena paivana, mutta hiukset olivat vahan simppelimmalla letilla, ja lisaksi sain tuuheahkot maalatut kulmakarvat, joista toinen oli tuuheampi, lol.. Jain kaipaamaan viiksia ja syylaa!
Osa meista kavi tekemassa iltapaivan aikana yhden oton jutun B-studiossa. En muista, blogitinko yhdesta aiemmasta extra-keikasta, kun kuvasimme kohtausta, missa Morgan rankaisee Sybil-nunnaa polttamalla hanen katensa nuotiossa? Anyway, tama oli sita samaa kohtausta, mutta ilman nayttelijoita. Morganin tilalla oli samaan pukuun pukeutunut stand-in, joka poltti tekokaden nuotiossa, eli talla kertaa kuvattiin se kaden varsinainen palaminen, ja meidan extrojen reaktiot.. (Hmmm, jos joku leikkaa kohtauksen huolimattomasti, on mahdollista, etta nayn molemmilla puolilla nuotiota, kahdessa eri asussa.. lol.. Toki on myos mahdollista, etten nay ollenkaan.) Tekokasi kasivarsineen oli TODELLA uskomattoman realistinen! :O He ovat varmasti tehneet nayttelijan omasta kadesta muotin, koska kadessa oli kaikki pienimmatkin rypyt ja yksityiskohdat.. Myos kaden vari oli kasittamattoman realistinen! Tekokasia oli vain yksi, joten ohjaajan sanoin; "Jos tama ei mene kerralla purkkiin, annan teille palautetta.." (Vain osin humoristisesti sanottuna, haha..)
Sen jalkeen odottelimme sitten illan pimenemista, eli se oli taas syomista, lukemista, istuskelua, seisoskelua, vaeltelua.. Lounasvaihtoehtoja oli vahemman; pastaa joko bolognese-kastikkeella tai juustokastikkeella. Valitsin juustokastikkeen, ja siihen oheen viela chips. Lisaksi lautaselle mahtui salaattipoydasta ihanaa punajuurisalaattia, missa oli jotain pahkinoitakin. Myos edellispaivan jalkiruokapettymys unohtui, kun samaa suklaakakkua oli taas tyrkylla, eika ollut viela loppunut, kun jonotin oman jalkiruokani =D Se oli taivaallisen ihanaa!! Olisin halunnut ottaa siita kuvan, kun suklaakuorrutus kimalteli ihanasti, mutta kun ei ollut mitaan paikkaa mihin olisi voinut hetkeksi laittaa lautasensa, niin en uskaltanut ottaa riskia etta pudottaisin koko kakkupalan, kaivaessani kannykkaa hihasta, jne.. (Tosin, se meni vain kakkoseksi parhaiden suklaakakkujen listalla - Glencreen kahvilan suklaakakku on viela parempaa..)

Extras (Camelot / Ardmore Studios) Poor extra (Camelot / Ardmore Studios)

Odottelimme pitkaan nurmikentalla, missa meihin lisattiin likaa (siis ihan tavallista markaa mullan ja mudan sekoitusta, jota puvustajat hieroivat asuihimme.. ihanaa..). Testasin uuden kannykan kameraa hamarassa..

(Camelot / Ardmore Studios)

Kun ilta oli kokonaan pimentynyt, siirryimme linnasetille, mika ei ollutkaan enaa Pendragon, vaan oli muunneltu Camelotiksi - etta paasimme sitten lopulta oikein kirjaimellisesti Camelotiin. Kohtaus oli sellainen, etta Morgan saapuu possensa kera ratsastaen Camelotin linnaan (siis Kuningas Arthurin luokse), tuoden mukanaan vangitsemansa Merlinin (ooh, J. Fiennes..), seka Arthurin aidin, Igrainen. Me olimme matkan varrelle osuneiden kylien asukkaita, jotka Morgan oli puhunut mukaansa.. Sain siis avoimesti silmailla J. Fiennesia lahietaisyydelta paljonkin, ja siita viela maksettiin! =D
Lopeteltiin hitusen keskiyon jalkeen, ja kun sain vaihdettua vaatteet ja kuitattua itseni ulos, Daniel tuli hakemaan, ja kaytiin viela bensiksella myohaisostoksilla, kun kotona ei ollut kuin tippa maitoa. Rapsaisin kotiin paastyani kuvan paivan meikista;

My extreme poverty extra makeup (Camelot)