Ehdittiin siis eilen muutakin kuin moikata Pyhää Valentinusta..

Sain Danielilta Butlerin Chocolate Collection -rasian, mutta päätin korkata sen vasta illemmalla, kun oltiin ensin menossa sinne Dubliniin. Mentiin vaihteeksi bussilla, ja tarkoituksena oli mennä suoraan Whitefriar Streetin kirkkoon, mutta Daniel ei ollut syönyt kotona mitään, mikä ei ole diabeetikolle hirmu fiksua, eli käveltiin St. Stephen's Greenin läpi ja nautittiin hetki puiston ihanan rauhallisesta maailmasta, ja mentiin sitten Sinnottsille, missä syötiin puoliksi annos chipseja (sorry, ranskanperunat vaan kuulostaa väärältä.. ne on chips) ja pikkumakkaroita, kahvin kanssa.

Sitten jatkoimme sinne kirkolle (ks. edellinen kirjoitukseni - myös tämän kirjoituksen ekasta linkistä), mistä muuten en muistanut aiemmin mainita, että siellä samassa rakennuksessa oli myös kiva pieni kauppa, jossa oli messukortteja, kirjoja, ruusukkoja, yms. Ostin pienen Pyhän Fransiskus Assisilaisen patsaan, ja kolme hyvin pientä metallipatsasta - Pyhä Kristoforos, Pyhä Antonius Padovalainen ja melko varmasti Pyhä Padre Pio. Valitettavasti ne ovat jopa pienempiä kuin ne useamman vuoden ajan etsimäni pyhien patsaat, joita haluaisin suunnittelemaani minikappeliin, mutta kivoja silti.

Siirryimme lopulta joen toiselle puolelle ja ihan muihin aiheisiin, eli ostimme vihdoinkin mulle hookah-hiilitabletteja. Nyt ei lopu hiili ihan heti, kun ostettiin sadan tabletin pakkaus! Hiili on siis aiemmin mainitsemaani vesipiippua varten - siihen ei nimittäin kannata käyttää jotain grillaushiiltä tms., koska sellaisesta seuraa ainakin paha päänsärky, tai pahimmillaan jopa kuolema. Nuo ostamamme tabletit puolestaan ovat sellaisia hengitysturvallisia. Ostettiin samalla vielä minttumakua, omenan ja vaniljan jatkoksi.

Siinä kadulla talsiessamme, pari autoilevaa nuorta tyttöä halusivat ottaa kuvia mun hiuksista, että siinä sitten pyörin ja poseerasin, keskellä katua. Lol.

Bollywood-faneille vinkki: jos matkailette Dublinissa, niin poiketkaa Jervis Streetin Maplinsilla - yksi paikan myyjistä on ihan Shah Rukh Khanin näköinen!

Oltiin jo kotiin päin menossa, kun Daniel tarvitsi tupakkatauon (=kantoi ostoksiaan molemmissa käsissä, eli tupakan takia piti pysähtyä), ja kysyi halusinko mennä plaraamaan Safari-putiikin tarjontaa. Siis sellainen enimmäkseen afrikkalaisten tavaroiden kauppa. Totesin, ettei mulla ollut rahaa, kun ostin pyhimyspatsaita kaikilla pennosillani, johon Daniel erehtyi toteamaan, että hänellä on! =D Hehe.. Tovia myöhemmin mulla oli kaksi uutta käsilaukkua, €10 kpl, eli ei nyt niin hurjan kalliiksi tullut kuitenkaan.. Ja itsepähän ehdotti!! Kaupassa oli muuten tosi rentoa afrikkalaismusiikkia, ja myyjällä (afrikkalainen nuori mies) oli tosi aito ja leveä hymy. Sinne kannattaa siis mennä rentoutumaan, jos on joskus Dublinin keskustassa ja sattuu otsaan tms.

Otettiin O'Connell Streetilta bussi takaisin Bray'hin (DART olisi ollut nopeampi ja asema tietyssä pisteessä jopa lähempänä, mutta ei haluttu ruuhka-DARTiin..), ja bussissa hihiteltiin todella eleganteille ostoskasseillemme - siis ruskeita paperikasseja, ohuita sinisiä muovipusseja (sellaisia mitä saa newsagenteilta yms.), ja jopa pari mustaa jätesäkkiä! Poshia..

Kotonakin oli poshia, kun tuhottiin yhteisvoimin sitä suklaarasiaa (se olikin meidän päivällinen eilen - ehkei paras sellainen perheen diabeetikolle..), ja pitelin viinipulloani kaksin käsin kuin tuttipulloa.. Lasille kun ei sattumalta olisi ollut tilaa, niin kiskoin vinkunjämiä suoraan pullosta :o

Lopuksi pistettiin hiili palamaan, ja polttelin ekan kunnollisen hookah-sessioni. Se oli kyllä miellyttävää (valitsin omenan), mutta 45 minuuttia on aika tehokas aloitus, varsinkin kun en muuten polta, eli en ole tottunut hengittämään muuta kuin ilmaa ja perheen tupakoitsijoiden savupäästöjä. Opettelin puhaltamaan savurenkaita, ja vahingossa onnistuinkin puhaltamaan yhden, mutten enää saanut sitä toistettua.

Eilisestä on vielä joitakin puhelinkuvia yms., mutta en ole siirtänyt vielä koneelle niitä..