Käytiin vikaa kertaa Dalkeyssa (ts. ei nyt varmaan itse Dalkeyssa vikaa kertaa, mutta siis siinä tietyssä talossa). Daniel halusi vielä kerran yrittää etsiä setänsä v. -21 vankilassa tekemiä luuveistoksia - ja Ne Löytyivät! Iso krusifiksi, pyöreä torni, ja Pyhä Patrick.. Ne ovat paljon yksityiskohtaisempia kuin oletin. Blogitan jossain vaiheessa kuvan tai useampia, mutta kakkoskameran muistikortti tuli täyteen muita kuvia, eli en ole luuveistoksia vielä ehtinyt kuvaamaan. Pohdittiin, josko ne kuuluisivat museoon, mutta saa nähdä..
Danielin etsiessä veistoksia (joita tietty itsekin etsin kaikista niistä kaapeista ja laatikoista joita tongin muuten vaan), minä kävin järjestelmällisesti läpi koko talon, ja poimin mukaan kaikki kohdalle osuneet valokuvat. Niitä kertyi pieni matkalaukullinen, ja erikoisuutena on kasa vanhoja valokuva- ja negataskuja, kuvineen ja negoineen! Siis ehkä jostain 50- ja 60-luvuilta, suurin osa.. Aion jossain vaiheessa skannata niitä ja laittaa nettiin, mutta tuskin ihan lähitulevaisuudessa. Kuvien seassa oli Danielin lapsimallikuvia, joissa hän oli n. 10-vuotias! Hurjan söpöjä.. Varsinaisena namupalana löysin parit aurinkolasit ja yhdet silmälasit, joilla harrastin just äsken web-kamerahupia..
scam0259.jpg
Vähänkö oli hankalaa asettaa monitorit just kohdalleen silmiksi, niin etteivät heilahtaneet kuvaushetkellä..
Kotimatkalla tietty heti ekana matkalaukusta hajosi kahva, joten kannoin sitä sitten sylissä.. Jo talolta lähtiessä, Daniel kysyi olinko nyt ihan varma, että haluan tulla nähdyksi sellaisen laukun kanssa - totesin että mitäs väliä kassilla, kun olen niin hirmu elegantti =D Mutta saatiin me aika kummastuneita katseita, kun Dalkeyssa asuu vaan rikkaita, ja ne ajavat lehtikiskallekin autolla, ja me sitten käveltiin asemalle sekalaisen kassivalikoiman kanssa.. Hih.. Leikittiin pakolaisia.
Kotona plarasin kaikki kuvat läpi, ja anoppi kertoi muutamista kuvien ihmisistä tarinoita. Pitäisi kirjoittaa ne muistiin. Nyt popsin kuitenkin suklaapatukkaa myöhäisaamiaiseksi, ja menen katsomaan Midsomer Murders..