Millahan todennakoisyydella kirje loytaisi perille suomalaiseen katuosoitteeseen, jos osoitteesta puuttuisi talon, rapun ja asunnon numero? Kyseessa on vain muutaman kerrostalon mittainen katu, eli jos siella on esim. vakituinen postinkantaja, niin han varmaan tunnistaisi nimen, kun nimi ei ole ihan niita tavallisimpia, vaikkakin ihan helposti muistettava suomalainen nimi. Vai meneekohan vajaalla osoitteella varustettu kirje edes postinkantajalle asti..?
En nimittain millaan loyda osoitekirjaani (tai niita on oikeastaan kaksi, mutten loyda kumpaakaan!!), ja haluaisin postittaa ystavalleni kirjeen.. Hanella ei ole tietsikkaa eika kannykkaa, etta en voi kysella osoitetta suoraan hanelta. Meilla ei myoskaan ole yhteisia tuttuja, eika hanen osoitetietojaan loydy Eniron hakukoneella. Periaatteessa minun pitaisi muistaa hanen osoitteensa muutenkin, kun olemme kirjoitelleet vuosikausia, mutta sain mieleeni vain postinumeron, jonka nyt olisi loytanyt googlettamallakin..
Toisaalta, voisihan tuon postittaa kokeeksi ilman niita tarkempia numeroita - onhan siina palautusosoitteeni, jos ei loyda perille..