DSCN9524b.jpg

Tiistaina palasin duuniin, kolmen päivän viikonlopun jälkeen. Unohdin taas kirjoittaa päiväkirjaani kys. iltana, joten nyt ei tule tiistaista oikein muuta mieleen kuin jokseenkin missattu Venus-Jupiter show taivaalla.

Siis palattuani duunista, menin hakemaan tyhjennetyn roskiksen portilta, ja huomasin tavattoman kirkkaan planeetan taivaalla. Harkitsin palaavani portille kameran kanssa, mutta kotona kissat odottivat jo ruokaa, ja unohdin koko asian, kunnes myöhemmin (=liian myöhään) luin netistä, että Venus ja Jupiter olivat juuri sinä iltana olleet harvinaisen "lähellä" toisiaan, ainakin meidän näkökulmastamme. Kaiken lisäksi, Astronomy Ireland järjesti Blanchardstownissa ilmaisen katselutilaisuuden, joka olisi ollut tosi kätevästi reitin varrella, matkalla kotiin - jos siis olisin tiennyt siitä ennenkuin se oli jo ohi =( No, katsotaan sitten uudelleen seuraavalla kerralla - 107 vuoden kuluttua...

DSCN9528.jpg

Tänään, ennen duuniin menoa, kävin hakemassa Supervalusta tilaamani kahdeksan pakettia kissanruokaa. Sen takia tänään, kun se "kissanruokakontaktini" (=oletettavasti puolalainen kaupan täti, joka aina tilaa mulle sitä tiettyä kissanruokaa) oli maininnut tarjouksen päättyvän tänään, eli ruoka oli "vain" vitosen per paketti, kun se on normaalisti melkein 7 euroa per paketti.. (Joo, Caralla ja Cuddlesilla on kallis maku, ja vain se kaupan kallein ruoka kelpaa..) Paketissa on siis 12 pussia, ja annan aamuin ja illoin 1,5 pussia kummallekin - kuivaruokaa ja vettä on aina kupeissa.

Kaupan täti pyysi ostoskärryäni, ja meni sitten hakemaan ruokaa varastosta. Mietin, että miten sillä nyt menee niin kauan, ja aloin jo hermoilla ehtisinkö ajoissa duuniin.. Niin sieltä hän sitten tuli - kahdeksan pakettia kärryissä.. Mutta ne paketit olivat sellaisia neljän paketin pakkauksia, eli hän oli tilannut kaikkiaan 32 pakettia!!! :O

Jos olisi ollut paljonkin ylimääräistä rahaa, olisin voinut ostaa vaikka puolet satsista, koska ajan mittaan se olisi ollut mittava säästö. Ensi viikolla maksan kuitenkin sähkölaskun, ja ajattelin muutenkin laittaa hiukan rahaa toiselle tilille tulevia menoja varten, niin ostin nyt sitten vain ne kahdeksan pakettia, jotka olin tarkoittanut tilata, mutta sanoin hänelle, että tulen kyllä ostamaan lisää, että kyllä se ruoka menee kaupaksi =)

Ja ehdin ajoissa duuniinkin..

DSCN9531.jpg    DSCN9532.jpg

Yllä tyypillinen tilanne - istun sohvalla laptopin kanssa, Cara vieressäni sohvalla, ja Cuddles toisella puolella, sohvan päätyyn kokoamallani kissapedillä.. Se oli ennen Caran suosikkipaikka, mutta nyt ovat vaihtaneet.

guestminion.jpg

M tuli duunissa elvistelemään uudella PUHUVALLA Minionillaan - tuo suurin, kuvassa.. Kaivoin omat Minionit kassista, ja kuvasin koko porukan.. (Joo, me ollaan molemmat nelikymppisiä.. Tädit vähän leikkii työpaikalla.. Haha..)

Olin kuitenkin ihan sairaan kateellinen puhuvasta mäkkäri-Minionista, joten kotiin päästyäni, rimpaisin heti D:lle ja tiedustelin josko hän käy edelleen mäkkärissä. Kuulemma käy. Kehotin ostamaan mulle puhuvan Minionin. Hän tiedusteli, joutuuko sen takia syömään lasten aterian =D

Lopetettiin puhelu, kun pakaste-pizzani valmistui, ja otin pizzan uunista.

Samalla uk rimpaisi, enkä sitten ehtinyt syödä sitä pizzaa kuin vasta myöhemmin kylmänä!

Sitten kun uk meni nukkumaan ja olin just laittanut puhelimen sohvalle, D rimpaisi ja kysyi ohjeita miten mikrotetaan riisipuuroa suomalaisista riisihiutaleista. En muistanut, joten pyysin lukemaan ohjeita paketin kyljestä. Haki sitten lasinsa, ja alkoi lukea mulle niitä ohjeita (jotka olivat siis suomeksi) =D En kuitenkaan joutunut edes kääntämään, kun hän osasi itse päätellä sekoitussuhteet ja mikrotusajan.

Kello on taas liikaa, että ehtisin normaalia aiemmin nukkumaan..

Varasin itselleni pitkiä viikonloppuja, eli otin kymppivuoroviikkojeni torstait ja perjantait vapaiksi - ja sain ne jo hyväksyttyäkin =D Neljässä päivässä ehtii kaikenlaista, ja toivottavasti ainakin osalle lomapäivistä sattuisi kauniit kesäilmat.

Täällä on ollut aika fantastinen sää, tällä viikolla. Duunissa on varsinkin iltaisin jopa tukalaa, kun sisäilma on nihkeää ja tuntuu että happi loppuu. Vaan eipä ulkonakaan ole kovin raikasta. Mulla on vielä nyt aamukolmelta keittiön ikkuna raollaan, mutta ei ole ollenkaan viileää, eikä avonaista ikkunaa oikeastaan huomaa ollenkaan. Edes kissoja ei kiinnosta.

Nyt nukkumaan.