1. Kärsitkö tai oletko kärsinyt toistuvasta kivusta?
Kyllä & kyllä. Ennenkuin poistatin kahdeksan hammasta ja oiotutin (onko tuo edes sana?) loput, kärsin jatkuvista kivuista käsissä ja kasvoissa. Hampaiden oikomisen jälkeen kivut katosivat. Siihen aikaan kun tyypillisesti koulussa laitettiin oppilaat hammasrautoihin, mulla oli todennäköisesti eniten korjausta vaativa tilanne - kuitenkin, kouluhammashoidon puolella päättivät, ettei mun hampaita tarvitse oikoa. Ei tarvitse olla nero, että tajuaa homman olleen heidän mielestään turhan kallis projekti. Jouduin siis itse kustantamaan sen joskus parikymppisenä, kun kaikki muut saivat hampaansa oiottua kouluhammashoidon piikkiin. Vain yksi miljoonista asioista, joiden takia Suomi on mielestäni aika paska maa.
2. Käytätkö kivun lievittämiseksi jotain lääkettä?
Harvoin. Siis nykyiset toistuvat kivut liittyvät vuoteen '97, ei mitään hammasjuttuja.
3. Saatko helposti rasitusvammoja?
Ainoa kohta kropassani, joka voisi rasittua, on sormet (=naputtelen paljon joka päivä). Ovat kuitenkin onneksi ihan hyvässä kunnossa.
4. Paukkuvatko polvesi jos kyykistyt? Naksuvatko nivelesi muuten?
Kyykistyessä yleensä eivät pauku, paitsi jos on kylmä.. Muuten nivelet paukkuvat ja rutisevat aika hurjasti. Voin myös jännittää sormeni ihan suoriksi, ja taivuttaa ne sitten yllättäen, niin että sen aiheuttama ääni inhottaa monia =D Se on kuitenkin sellainen "pehmustettu" ääni, että pitää duunata se ihan toisen korvan juuressa..
5. Onko sinulla ollut luunmurtumia? Oletko ollut kipsissä?
Ei & en.
(via)