1356706462_img-d5aad29781908195b685fedfb

Raastoin eilen sitten itseni hereille heti aamulla, vaikka univelkaa oli reilusti ja olo niin vasynyt, etta tuntui kuin jokainen raaja olisi painanut n. kaksi aikuista elefanttia, ja olisi todella huvittanut nukkua viela muutama tunti. Mutta piti lahtea uudelleen lahjaostoksille - ks. pari kirjoitusta taakse pain...

Otin avatun Mr. Potato Head -lelun mukaani, ja ajattelin kayda matkalla lahjoittamassa sen St. Vincent de Paul -kauppaan - olin teipannut pakkauksen kasaan, joten se naytti taas ihan uudelta, joskin revitysta ja teipatusta kannesta naki, etta pakkaus oli avattu ja teipattu uudelleen kiinni. SVP-kauppa oli kuitenkin kiinni.

Jatkoin sitten lelukauppaan, missa paatin ostaa Mrs. Potato Head -lelun, ja antaa molemmat kummipojalle, mainiten aidilleen miksi toinen paketeista on korjatun oloinen.. Sitten kavin kirjakaupassa ostamassa itselleni ensi vuoden Moleskinet. Paivakirjakayttoon iso musta pehmeakantinen, ja kasilaukkuversioksi pieni turkoosi, jossa kuitenkin sivu per paiva. Loysin myos ihanan pienen vihreakantisen ja taskukokoisen kirjan, jossa valkoiset sivut, ja kansissa kauniit luontoaiheiset kuvat seka ulkona etta sisalla - paatin ostaa sen H:lle (eli kummipojan isosiskolle, keta autoin aiemmin laksyjen teossa). Minulla oli H:lle jo paketissa Fazerin suklaata, mista han pitaa tosi paljon, ja tod.nak. teini-ikaisen suosikkilahja, eli kateista rahaa =D Mutta han sai nyt siis lisaksi sen pienen muistikirjan, seka metallinsinisen kynsilakan, jonka ostin lahiapteekin meikkihyllysta. Olen huomannut, etta H tykkaa kynsilakoista, ja tuo sininen mielestani nayttaisi tosi hyvalta hanen tummaa ihoaan vasten =) Lopuksi hain viela Dunnesista heidan vanhemmilleen suklaarasian, eika siella valitettavasti enaa ollut juuri niita yksittaispakattuja suklaa-hunajakennosydamia, mitka Nosferatu meni avaamaan, mutta ostin sitten tilalle toisen valmistajan samankaltaisia, jotka eivat olleet sydamen muotoisia.

Palasin kotiin ja paketoin uudet lahjat.. Sen jalkeen lahdin kummipojan luokse lounaalle.

Kuten kuvista nakyy, han on aivan ihana pieni hurmuri! =D Poseerasi innoissaan, ja halusi jokaisen kuvan jalkeen nahda, milta kuva naytti kameran naytolla.. Lisaksi han tykkasi myos ottaa itse kuvia;

1356706447_img-95a9b6b6381c0972ad38458ba

Laitoin Facebookin puolelle videonkin, missa han tanssii pienen mikrofoninsa kanssa - musiikki tuli saman setin lelukitarasta, mutta hanta ei kuitenkaan eilen huvittanut poseerata kitaran kanssa =)

Soimme ensin ihanaa sri lankalaista ruokaa (jota sain myohemmin viela mukaankin, kuten melkein aina - nam..), ja avasimme sitten lahjoja. Heti kun pikku-H avasi Mr. ja Mrs. Potato Head -paketin, missa pariskunta oli selat vastakkain, han kaansi perunapaat kasvokkain ja teki pusutteluaania! =D Sitten han alkoi innolla leikkia niilla, ja selvasti tykkasi kys. leluista. Han sai toiseksi lahjaksi Bob the Builder -aiheisen palapelipakkauksen, missa on kymmenen erilaista palapelia. Osassa n. 20 palaa, lopuissa lahes 50 palaa. S nakitti heti H:n merkkaamaan palapelien palat selkapuolelle, niin etta yhden palapelin paloissa on 1, toisen paloissa 2, jne. Hirmu kateva idea! S oli tyytyvainen, kun olin valinnut kehittavia lahjoja =) Minusta oli myos kiva seurata, kun H opetti veljeaan. He piirtelivat esim. Etch-a-Sketch -tyyppisella jutulla muotoja, ja H toisteli veljelleen eri muotojen nimia, jne.

En muuten muista, olenko maininnut taalla, etta H aloitti tana vuonna 'secondary school', ja paasi kaupungin parhaana pidettyyn tyttokouluun. Olen itse asiassa edelleen yllattynyt, etta han paasi sinne, koska kys. koulu on myos tunnettu siita, etta sinne paasee lahinna entisten oppilaiden tyttaria, joten ei-eurooppalaisen ja ei-varakkaan maahanmuuttajaperheen tyttarella ei luulisi olevan niita parhaita mahdollisuuksia sinne, ja H olikin ensin menossa toiseen kouluun, ja oli varasijoilla nykyiseen kouluunsa, mutta paasi sitten lopulta sinne. Aivan fantastista hanelle!

Itse sain kummipojan perheelta lahjaksi ihanan tilavan kasilaukun, jollaista en olisi ostanut itse, mutta josta oikeastaan pidan tosi paljon! Sen ainoana puutteena on, ettei siina ole olkahihnaa/hihnoja, koska tarvitsen hiusteni takia mielellaan kadet vapaiksi, mutta ehka onnistun tuunaamaan kassia ja lisaamaan siihen hihnat.. Se on kylla tilankaytoltaan mainio - tarpeeksi korkea vesipulloa varten, isohko kamera mahtuu sinne ongelmitta, tarpeeksi taskuja kaikelle, minka on oltava helposti loydettavissa, ja lompakkotaskun vetoketjuun voin lisaksi kiinnittaa avainketjuni toisen paan, niin avaimetkin loytyvat katevasti. Kassin lisaksi sain viela kivan ja kaytannollisen vaaleanharmaan royhelokaulaliinan! =D

Kun lahdin kotiin, kummipoika teki elamansa ensimmaista palapelia. Han tajusi jo sen idean, etta paloista syntyy kuva, mutta ei viela oikein malttanut pitaa jo tehtya osaa poydalla, vaan irrotti siita paloja, kiinnittaakseen niihin uusia paloja, ja sen takia kokonaisuus ei oikein edennyt, mutta eikohan sekin siita pian.. =)

Koitan netittaa lisaa kuvia viikonlopun aikana..