Onneksi olen kirjoittanut pieneen Moleskineeni joka paiva, niin voin luntata sielta viimeisimman blogitauon aikaisia tekemisia =)
Laitan oheen pari esimerkkia depressiomusiikista, mihin irlantilaiset radiokanavat ovat selvasti rakastuneet.. James Morrisonia on tosiaan tullut melkein kaikilta kanavilta jo varmaan reilun vuoden ajan! Yleensa nimenomaan Please don't stop the rain tai tuo Broken Strings duetto Nelly Furtadon kanssa.. Biiseissa arsyttaa jo moni asia; 1)tulevat jatkuvasti radiosta (parituntisen ajelun aikana tuon ekan biisin saattaa kuulla jopa viiteen kertaan, vaihtoi sitten valilla kanavaa tai ei), 2)depressiofiilikset, 3)James Morrisonilla on s-vika, 4)en ole ikina pitanyt Nelly Furtadon leikkaavan kovasta aanesta.
Keskiviikkoiltana kavimme taas ajelulla. Olimme menossa Dubliniin, mutta kaannyimme takaisin kun muistimme uuden 30km/h rajoituksen, joka on aivan perseesta.. Ajoimme Newtownmountkennedyyn katsomaan, josko Mario's olisi ollut auki (se ihana take away paikka, mista saa maailman parhaat snack boxit), mutta ei ollut avoinna, eli popsimme sitten banaania ja kekseja, jotka olin pakannut evaaksi. Kavimme pimeassa kavelylla Roundwood Reservoirilla, ja toivoin etta kamerani kykenisi toistamaan sen upean yonakyman jarven yli, mutta ei.. Sitten ajelimme Annamoen, Tiglinin, Devil's Glenin ja Ashfordin seuduilla, kunnes palasimme kotiin.
Seuraavana paivana palasimme alkuillasta Roundwood Reservoirille, mista rapsin muutamia kuvia Danielin Severance: Blade of Darkness -modia varten. Palasimme kotiin Newtownmountkennedyn kautta, ja Mario's olisi ollut auki, mutta emme silla kertaa olleet ruuan tarpeessa! Pah.. Sina iltana alkoi LOST'in viimeinen kausi, mita ennen tuli viela muistinvirkistyskooste aiemmista kausista.
Perjantaina kavimme vain Cornelscourtissa ruokaostoksilla, ja menin paniikkiin, kun kamera sekosi siina matkan varrella :O Pinky ei suostunut menemaan normaalisti paalle, vaan zoom meni sekona ulos ja sisaan, enka pystynyt millaan asetuksilla tarkentamaan yhtaan mihinkaan.. Olin tosi masentunut, kun ei olisi varaa uuteen kameraan, ja Lenore on niin iso montti, eika sen patteri riita oikein mihinkaan.. Onneksi googlettamalla loytyi ehdotuksia mita kokeilla moisen ongelman suhteen, ja patterin lataaminen korjasinkin ongelman. Iso helpotus!! Otin kuitenkin myos Lenoren kayttoon pitkalta lomaltaan, ja huomasin unohtaneeni kokonaan sen nappulat :o
Eilen oltiin taas V:n kanssa Harbour Bar'issa. Siella oli bandi-ilta, ja aluksi Brian Horan soitti akustista kitaraa ja lauloi osan omia laulujaan, osan covereita; mm. Bulletproof, mika oli aika kiva sellaisenakin versiona. Bandin nimi oli Blue Fever, ja loysin nyt pikaisesti heilta youtubesta vain
katukeikan, mutta Facebookista loytyy parempia - suosittelen!
Tanaan olen lahinna vegetoinut koneella, mita nyt kavin valilla katsomassa ullakkotelkkarista RAW:n.