...aina onnistuvatkin paikallistamaan ihmisten virtsarakon, ja joko hyppäämään suoraan sen päälle tai leipomaan sitä antaumuksella?!?
Mulla on aamulla aika sairaalassa - nenäverisuoneni polttanut lekuri haluaa tarkistaa nokkani (inhaa sieraimen tongintaa luvassa..), ja kun oli kuitenkin ihan "pakko" katsoa Shortland Street (3:20am), niin päätin nukkua sohvalla, sen sijaan että herättäisin Danielin SS:n jälkeen. No, onnistuin jopa löytämään vanhalla kahdenistuttavalla minisohvalla jokseenkin mukavan nukkuma-asennon, mutta kuudelta Oimouttahere herätti, pomppaamalla syliin ja alkamalla sitten reippaasti leipoa em. rakon tienoilta.. Kissalla on reilusti painoa (ei lihava, mutta atleettinen ja iso), ja vaikka yritin hiukan ohjailla leivontasessiota sivummalle, sitä kesti kuitenkin Puoli Tuntia, ja sitten oli tietty pakko nousta ylös ja suunnata vessaan. Olisin joka tapauksessa herännyt 7:30am, eli päätin sitten saman tien pysyä hereillä. Olisi vaan ärsyttänyt, jos olisin palannut hakemaan toimivaa nukkuma-asentoa ja ehkä nukahtanut uudestaan n. kymmenen minuuttia ennen herätystä.. Nyt olen sitten popsinut aamiaista, käynyt suihkussa ja viskannut vaatteet niskaan.
Daniel tulee mukaan sairaalaan, kun ajateltiin samalla reissulla mennä katsomaan Dalkeyn taloa (kuului D:n tätivainaalle, ja periytyi toiselle perheenjäsenelle). Jos onnistuttaisiin vaikka löytämään niitä Danielin vankilassa kuolleiden setien tekemiä luuveistoksia..