Palaan viela edellisen kirjoituksen aiheeseen, kun tulin ottaneeksi eilen muutamia kuvia H:n laksyista.

H's homework

Olivat kirjoittaneet hauskan muistisaannon pidemman kaavan jakolaskua varten =) (Ovat aiemmin oppineet laskemaan jakolaskua paperilla hiukan toisella tapaa - tama 'pidempi kaava' oli sellainen, minka itse muistan ala-asteelta.) En muistanut korjauttaa tuota pienta kirjoitusvirhetta (division) - ja vasta kuvasta huomasin lisaakin..

H's homework

Tuossa alussa paivan nelja laksytehtavaa, ja niiden jalkeen sitten pidempaa kaavaa kaytannossa - seka tarkistuskertolaskut, jotka piti kuulemma myos tehda. H:lle on aina tarkeaa tehda laksyt varikkaasti! Lyijykynakaan ei voi olla mika tahansa, vaan valilla pitaa olla sininen, valilla punainen, ja toisinaan lyijytaytekyna.. Vaikka kaikista tulee siis melko samanlaista jalkea.

H's homework

Talla kertaa oli laksyna tuo B-kohta, jonka perusteella piti kirjoittaa vihkoon sivun mittainen kertomus.

H's homework

Tassa sitten itse kertomus.. Yritin kylla ehdottaa, etta useampi miljoona on aika monta pulttia, ja josko laittaisimme tilalle vaikka tuhansia tai satoja, mutta miljoonilla sitten mentiin =)

Naiden lisaksi oli kielioppitehtavia, mitka olivat ehtineet tehda jo koulussa, lisaa kertotauluharjoituksia, jotka han halusi tehda kaverinsa kanssa (sopi minulle.. kertotaulukuulustelu on aika puuduttavaa..), ja hiukan iirin laksyja, mitka jaivat kotona tehtaviksi, kun kirja oli unohtunut..