My one-day trip to Tullamore

Kavaisin sitten eilen edestakaisin Tullamoressa =D
 
Eli juteltiin loppuviikosta uk:n kanssa puhelimessa, ja molemminpuolisen sattuman kautta loydettiin hanen tienoollaan oleva koekuvaus yhteen nettimainokseen. Ma lahetin sitten hanen tietonsa koekuvausten jarjestajille, joiden vastauksesta havaitsin, etta perjantaina olisi ollut saman mainoksen koekuvaukset myos Dublinissa! Ma olin kuitenkin ollut edellisen yon valveilla, tukka kaipasi pesua, enka edes saanut koko paivan aikana vastausta emailiin, missa kysyin mihin aikaan juttu olisi, joten ajattelin etta jaakoon mun puolesta.. Mutta sitten sainkin illalla vastauksen, missa toivottivat tervetulleeksi uk:n kanssa Tullamoren (Co. Offaly) koekuvauksiin.
 
Googletin liikenneyhteydet (kun sunnuntaista oli kyse..), ja kun naytti onnistuvan, niin paatin menna! Tulisipa ainakin vietettya aikaa uk:n kanssa, jos ei muuta =D
 
Reissu olikin todella onnistunut!
 
Lahdin 11am-dartilla, kipaisin Busárasin lahi-Londiksesta evaat, menetin Luas-neitsyyteni (punainen linja, Heustonille), menin junalla Tullamoreen, kavin heti aluksi ostamassa Dunnesista uudet monot (mustat nilkkasaappaat, €18 - eka sovittamani pari, tosi mukavat jalassa viela ahkeran kavelynkin jalkeen), uk saapui just sopivasti paikalle, etta loysi mut Dunnesin maksupisteesta, ja sitten mentiin lahipubiin teelle. Meilla oli viela reilusti aikaa ennen koekuvauksia, joten aviomieheni Paddy (nimim. paivan roolit, heh) vei mut kavelykierrokselle. Teesta tuli jano, joten kaytiin "The Old Harbour Bar'issa" energiajuomilla, sitten lisaa kavelya, ja koekuvauksiin.
 
Tama oli mulle eka kerta, kun tein koekuvauksen, missa mulla oli repliikkeja - ja tietty kuulin repliikeista ekaa kertaa just vahan ennen suoritusta.. Sitten paniikkiopettelin ne siina hotellin kaytavalla, ja tietty just ennen kuvausta siihen "mun" osaan pyrkivien briefingissa pyydettiin, etta sanottaisiin sama asia luonnollisemmin (kiitti..) Oletin unohtavani kaiken, mutta yllattaen koekuvaus menikin sen verran hyvin, etta sain spontaanin ilahtunutta palautetta koko 4-5 hengen ryhmalta, joka oli kuvaushuoneessa (onneksi saatiin tehda juttu niin, etta muut ehdokkaat odottivat kaytavalla). Realistisesti oletan kuitenkin, etta aksenttini ei varmaan ollut tarpeeksi autenttisen irlantilainen, joten tuskin saan sita osaa, mutta toivottavasti edes uk saa osansa.
 
Koekuvausten jalkeen, Tullamore-kierros jatkui autolla, ja tippaakaan liioittelematta voin sanoa, etta 'housing estates' lukuunottamatta, sellaista tienpatkaa tai pienta kujaakaan ei siita kaupungista loydy, missa en olisi kaynyt! =D Uk oli uber-tehokas opas =D
 
Kaiken lisaksi, kaytiin viela Kilbegganissakin (Co. Westmeathin puolella), vaikka siina vaiheessa oli jo niin pimeaa, etta eihan siella edes nahnyt enaa paljon mitaan, lol.. Ja uk olisi todella halunnut nayttaa mulle myos Birr'ia, mutta kun mun oli ehdittava viimeiseen junaan (iltakahdeksalta), niin olisimme ehtineet vain ajaa sinne ja takaisin, etta joku toinen kerta sitten. Jos sattuisin saamaan taman mainoskeikan, niin sitten ehka jo taman kuun puolella, mutta en usko etta mua valitaan siihen.
 
Lopuksi ehdittiin viela viettaa lahes tunti yhdessa tosi mukavassa pubissa, ja sitten piti hypata junaan ja kotimatkalle. Jos uk sattuu saamaan mainoskeikan, nahdaan ehka jo tiistaina uudelleen. Olisi kylla ihan mieleton munkki, jos molemmat saataisiin tama keikka, mutta tuskin..