Kavin taas aamulla Ashfordissa. Lahdin talla kertaa vasta hiukan viiden jalkeen, ja sinne painkin oli jo hitusen muuta liikennetta, muttei kuitenkaan kovin paljoa. Tanaan ei satanut. Cullenmore bends on ihana pimealla - kauhuelokuvamainen fiilis ajella yksin kapeaa ja mutkittelevaa tieta, jonka toisessa paadyssa on umpikuja ja hylatty hotelli, tien vierustat ovat rehevat kasvillisuudesta, yhdessa kohtaa on pieni traveller-leiri, jne.. Kys. tiella voi joskus seisoa vaikka hevonen - tanaan tien vierustalla juoksi tuuheaturkkinen kettu.
 
Vein u.k:lle ladatun kakkospuhelimeni, jos omansa akku lopahtaisi kokonaan. Tanaan jatin suosiolla teetermokset kotiin, ettei Esmeraldan lattia kastuisi enaa enempaa :o Sen sijaan vein Red Bullia ja Lucozadea - Red Bull varsinkin tuli tosi tarpeeseen!
 
Kotimatkalla oli jo eilista pahempi aamuruuhka, mutta itse asiassa nautin siita! =D Harkitsin jopa GlanBia-rekan ohittamista (en siis ole viela kertaakaan ohittanut ruuhkatilanteessa), mutta totesin sitten ettei mulla ole mitaan kiiretta, ja kun en saisi ajella yksin, niin en viitsi ottaa mitaan ylimaaraisia riskeja, joten pysyttelin vaan sen rekan takana. Se ajoi kylla melkein koko ajan suurinta sallittua nopeutta, etta ei siina joutunut kuitenkaan matelemaan.
 
Dargle -sillalla tuli poltettua hiukan kumia, kun pysahdyin valoihin (siina on Dublinin suunnasta tullessa ylamaki - tulin siis tietty Ashfordista, eli etelasta pain, mutta sopivin exit-ramppi tuo joen toiselle puolen Bray'ssa, eli silta on ylitettava Dublinin suunnalta). Edessani oli bussi ja takana jonkin verran autoja. Mika on 'stall' suomeksi - moottori sammuu? Joka tapauksessa, Esmeralda siis sammui hetkeksi (mita nyt ei ole tapahtunut pitkaan aikaan), ja tuli hetkellinen pikapaniikki, niin etta yritin startata kun olin jo startannut, mutta ei siina montaa sekuntia mennyt kuitenkaan - en jattanyt ihmisia ylimaaraisiin valoihin tms.! =D
 
U.k:lla piti olla ensi viikkokin duunia, muttei nyt kai olekaan (joskin saattaa olla, mutta ei naista jutuista tunnu ikina olevan varmuutta). Sen sijaan, marraskuun puolella pitaisi taas olla, kun kys. sarjan kuvaukset ovat ihan loppuvaiheessa.. Etta saa nyt nahda sitten.. Itse tuskin saan enaa tassa vaiheessa siita sarjasta mitaan duunia. Kovin vahan naisia muutenkin.
 
U.k. tuli duunin jalkeen Bray'hin muutamaksi tunniksi, mutta joutui lahtemaan suht. aikaisin kohti kotia, ettei nukahtaisi rattiin. Aika rankka viikko takana kuitenkin, ja huomenna murheilua.
 
Repii kylla sydanta, kun ei taas tieda koska nahdaan.