DSCN9736.jpg

Perjantaina heräsin taas puolilta päivin, ja ruokittuani kissat ja itseni, päätin lähteä LIDL-listani kanssa ostoksille, kun sain R:lta kympin alekupongin LIDLiin - sellaisen, että ostosten summan piti ylittää 50 euroa, jotta sai sen kympin alennuksen.

Vietin reilun tunnin Ashbournen LIDLissa, ja kiersin systemaattisesti koko kaupan, lista ja kynä kädessä.. Olin budjetoinut satasen ostoksia varten, kun piti hiukan täyttää varastoja, ja ostaa ruokaakin. Loppusumma jäi hiukan alle satasen, sen kympin alennuksen jälkeen =)

Ostin mm. neljä muovikippoa - kaksi vihreää ja kaksi turkoosia. Tiskasin ne heti kotiin palattuani, ja pääsivät saman tien käyttöön.

DSCN9737.jpg    DSCN9738.jpg

Nyt on taas kaapit täynnä shampoita, hoitoaineita, deodorantteja, ilmanraikastussuihkeita (käytän vessassa ja eteisessä, kun kissat ovat käyneet tuuballa..), vessapaperirullia, yms.. Ei tarvitse ostaa moisia pitkään aikaan.

DSCN9739.jpg    DSCN9740.jpg

Ostin pienen jauhesammuttimen, joka on ollut pitkään ostoslistalla - nyt niitä sattui taas olemaan.

DSCN9741.jpg    DSCN9742.jpg

Oli ihan pakko ostaa liikennevalotomaatteja =D Tein sitten kotona pikalounaan, eli patonkisiivuja, tonnikala-kurkku-majoneesisalaattia, ja em. tomaatteja..

DSCN9743.jpg

Käytin niitä uusia kippoja.. Juomana karpalomehua.

DSCN9744.jpg

Hiukan myöhemmin porkkanakakkua ja kahvia.

Sitten istahdin sohvalle, laptop sylissä, ja nukahdin. Moneksi tunniksi! Heräsin vasta illalla, kun ulkona oli jo hämärää, joten perjantai meni tavallaan ihan hukkaan.

DSCN9745.jpg    DSCN9746.jpg

Iltapalaksi pizza.

DSCN9747.jpg    DSCN9748.jpg

Olen menossa tänään (la) Bray'hin, ja kello on jo n. 6:30 aamulla, enkä ole vielä mennyt nukkumaan. Ei väsytä, kun nukuin sohvalla niin monta tuntia.. Olen katsellut telkkaria ja facebookittanut - Cuddles on nukkunut vieressäni..

DSCN9749.jpg    DSCN9750.jpg

Luulen, että otan vaan sohvanokoset ennen kuin menen Bray'hin. Jos menen oikein kunnon unille, niin voi olla vaikeaa herätä ajoissa.

Saatan ehtiä nähdä Bray'ssa huomisen lentonäytöksen harjoituslentoja.. Olisin muuten saattanut mennä sinne vasta huomenna, mutta en halua mennä lentonäytöspäivänä, kun pitäisi mennä aikaisin aamulla.. Liikenne on ihan kaoottinen, kun sinne tulee paljon ihmisiä katsomaan lentonäytöstä, ja entinen koti on siinä ihan keskeisellä alueella. Mielummin vietän rauhallista sunnuntaipäivää kotona.